Zaujímavosti

Eurosport rozširuje tenisové vysielanie o Wimbledon na jedenástich európskych trhoch

Eurosport rozširuje tenisové vysielanie o Wimbledon na jedenástich európskych trhoch

videní: 1.6K

Eurosport posilňuje svoje postavenie špičkovej destinácie pre tenisových fanúšikov v Európe uzatvorením štvorročnej dohody o vysielaní Wimbledonu na 11 európskych trhoch od roku 2020.

Eurosport – prvotriedna športová značka spoločnosti Discovery – si prvýkrát zaistila exkluzívne živé práva na Wimbledon pre Českú republiku a Slovensko v rokoch 2020 až 2023. Eurosport bude Wimbledon vysielať na oboch svojich programoch Eurosport 1 a Eurosport 2.

Minulý rok Eurosport ponúkol divákom Viac ako 600 zápasov a 250 hodín živého vysielania z Wimbledonu 33 trhoch. Zápasy zo všetkých kurtov boli dostupné cez OTT streamingovú službu Eurosport Player. Nová dohoda zaisťuje po štyri roky rovnako rozsiahle pokrytie najstaršieho a najprestížnejšieho tenisového turnaja sveta tiež na nových trhoch vrátane ČR a Slovenska

Lucie Bayer, Senior Manager Distribution Sales & Business Development pro ČR a SK:
„Hneď zo začiatku roka ide o jednu z najlepších správ, akú môžeme poslať českým športovým fanúšikom. Sú to totiž grandslamové turnaje, kde sa píše tenisová história. Okruhových turnajov sú desiatky, tých menších stovky, rebríčky sa menia každý týždeň. Ale len štyrikrát do roka, kedy na výsledku záleží najviac. Som rada, že náš nadšený i skúsený tenisový tím prevedie divákov všetkými turnajmi veľkej štvorky. Eurosport sa stáva skutočným domovom tenisu.“

V roku 2020 bude Eurosport naďalej vysielať Australian Open, French Open a US Open na viac ako 50 trhoch. Eurosport tak tento rok v ČR a na Slovensku prvýkrát predstaví divákom všetky štyri grandslamové turnaje, z ktorých ponúkne živé vysielanie na všetkých platformách a zariadeniach cez svoju OTT streamingovú službu Eurosport Player.

Eurosport už na jeseň minulého roka uzavrel viacročnú dohodu s ATP Tour pre Českú republiku a Slovensko. Od roku 2021 bude vysielať sériu 41 turnajov ATP Tour. Eurosport ponúkne divákom 9 turnajov ATP Masters 1000, 13 turnajov ATP 500 a 17 turnajov ATP 250, v závere sezóny tiež Nitto ATP Finals.

Zdroj: Link | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov