Foto

Celebrity, ktorých morálny kompas robí tento svet lepším

celebrity

videní: 1.6K

Celebrity, ktorých morálny kompas robí tento svet lepším: Celebrity sú podľa definície ľudia, ku ktorým vzhliadame, či už je to náš obľúbený herec, ktorý do svojich filmov vždy dáva všetko, alebo speváčka, ktorá nikdy nesklame svojimi piesňami a albumami, alebo možno niekto, koho vtipy poznáme naspamäť a zakaždým sa na nich zasmejeme.

V zásade platí, že na celebrity kladieme určité nároky – chceme sa pozerať na jej úspech, ale zároveň ju prísne odsudzujeme za chybné kroky. Existuje však aj druhá stránka, ktorú celebrity majú – tá, ktorá vychádza z ich vlastného morálneho kompasu. A to je presne to, čo niektorých ľudí povyšuje nad ostatných. Môže to byť len slušné správanie alebo nezištný čin, prípadne nejaká hlbšia a hlbšia pomoc ľuďom v núdzi, ale my sme zostavili zoznam správania niektorých hviezd na jednotku.

Celebrity, ktorých morálny kompas robí tento svet lepším

Keanu Reeves založil program na výskum rakoviny, ktorý pomáha detským nemocniciam

Keanu Reeves má za sebou kariérne vzostupy aj pády, ale fanúšikovia ho vždy zbožňovali – a to z dobrého dôvodu! Odkedy sa Reeves dostal do zlatého fondu vďaka filmu Matrix, urobil zrejme veľa chvályhodných vecí. Medzi jeho filantropické činy patrí vytvorenie súkromnej nadácie na výskum rakoviny, ktorá pomáha detským nemocniciam.

Okrem toho ABC News v roku 2001 informovali, že odovzdal svoje cenné body z podielu na zisku tímu, ktorý sa podieľal na špeciálnych efektoch a kostýmoch filmu Matrix, pretože podľa neho práve oni vytvorili tento film.

Benedict Cumberbatch bojuje za rovnaké mzdy a povzbudzuje ostatných, aby robili to isté

Benedict Cumberbatch, herec, ktorý si zahral vo fanúšikmi obľúbenom Sherlockovi a marvelovskom trháku Doctor Strange, je nielen talentovaný. Venuje sa aj pomoci svojim spolupracovníkom – presnejšie ženám.

Zasadzoval sa za rovnaké mzdy medzi mužmi a ženami a zaujal postoj: „Ak nebude platená rovnako ako muži, nebudem to robiť.“

Ricky Gervais dlhodobo podporuje práva zvierat a za svoju prácu dostáva ocenenia

Ricky Gervais je známy svojím uštipačným humorom, ale niektorí možno nevedia, že je aj zástancom práv zvierat! Údajne je dokonca pripravený odkázať svoj majetok (alebo aspoň jeho časť) charitatívnym organizáciám pre zvieratá.

Vyzbieral peniaze na rôzne záslužné účely, ktoré pomáhajú zvieratám na celom svete, a pred niekoľkými rokmi dokonca získal ocenenie za obhajobu práv zvierat.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov