Foto

Oblečenie, vďaka ktorému môžete v okamihu vyzerať mladšie

oblečenie

videní: 594

Oblečenie, vďaka ktorému môžete v okamihu vyzerať mladšie: Hoci oblečenie nemôže zmeniť váš skutočný vek, niekedy dokáže zázraky. Niektoré veci totiž dokážu ako mávnutím čarovného prútika vymazať niekoľko rokov, iné vás zasa môžu príliš zošúchať.

Oblečenie, vďaka ktorému môžete v okamihu vyzerať mladšie

Dlhé športové ponožky

Tenisky s plochou podrážkou môžu pridať niekoľko rokov. To však neznamená, že by ste namiesto nich mali nosiť masívne tenisky. Tie boli v móde minulý rok, ale teraz vyzerajú irelevantne. V trende sú obyčajné tenisky. Biele základné modely sa budú hodiť ku každému outfitu.

V týchto dňoch “módni fajnšmekri” radšej kombinujú tenisky nie s krátkymi ponožkami, ale s klasickými alebo dlhými. Vďaka tomuto doplnku môže váš outfit vyzerať modernejšie.

Tmavé džínsy

Nájsť tie správne džínsy nie je jednoduché. Napríklad džínsy pre mamičky sú pohodlné, ale môžu vám pridať niekoľko rokov. Predpokladá sa, že roztrhané džínsy tiež nie sú najlepšou voľbou pre zrelé dámy. Klasické tmavé džínsy, ktoré zvýrazňujú krivky tela, alebo džínsy s vysokým pásom budú vyzerať najštýlovejšie.

Mini taštička

Objemné tašky, ktoré sa dajú nosiť cez rameno, sú praktické. Tento doplnok vám však môže opticky pridať niekoľko rokov. Kompaktné modely vyzerajú oveľa modernejšie. Samozrejme, niekedy majú dostatok miesta len na telefón a kľúče, ale okamžite osviežia váš vzhľad.

Úplne zastrčené tričká alebo košele

Mnohé ženy si zastrčia svetre a košele len vpredu a vzadu nechávajú látku nezapravenú. Na prvý pohľad môže tento spôsob zdôrazniť krásu tela, ale v skutočnosti prezrádza staršiu generáciu. Dnešní “módni fajnšmekri” sa domnievajú, že najlepšie je zastrčiť zvršky úplne alebo vôbec – vyzerá to modernejšie.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov