videní: 1.0K
Kuchynské katastrofy: Zamestnanci reštaurácií sa podelili o tie najhoršie. Prevádzkovanie reštaurácie nie je jednoduchá úloha. Súčasťou kúzla práce šéfkuchára je, že keď sa vám nedarí, je to celkom zrejmé. Rýchle a stresujúce prostredie môže viesť ku katastrofe, a ak ste nikdy nepracovali v reštaurácii, presne viete, ako to vyzerá.
Nemôžete plakať nad rozliatym mliekom, alebo v tomto prípade smoothie, aspoň nie pri hladných krkoch, ktoré treba nakŕmiť. Tu sú skutočné kuchynské katastrofy, o ktoré sa podelili ľudia, ktorí v nich pracujú.
Kuchynské katastrofy: Zamestnanci reštaurácií sa podelili o tie najhoršie
“Spadlo mi vedro plné domácich nakladaných uhoriek. 15 minút do zatvorenia.”
“Je hodina a 45 minút po zatvorení.”
“Dnes som v práci narazil na túto katastrofu. Čerstvá strúhaná mozzarella bola naskladaná do výšky 10 košov.”
“Toto bola moja mraznička na malej lodi. Jeden z členov mojej posádky zhodil 3.5 litrov bobuľového smoothie zo schodov.”
Katastrofa s pretečeným olejom
“7 hodín ráno, prídem, zapíšem sa, a táto katastrofa sa stane priamo predo mnou, ešte než si obujem topánky.”