Foto

“Som prirodzený strelec”: 51-ročný olympionik prehovoril po tom, čo súťažil bez výstroja

olympionik

videní: 1.3K

“Som prirodzený strelec”: 51-ročný olympionik prehovoril po tom, čo súťažil bez výstroja: Yusuf Dikec sa zapísal do histórie tureckého športu po tom, čo na OH 2024 v Paríži získal spolu so svojou partnerkou Sevval Ilayda Tarhan striebornú medailu v zmiešanom družstve v disciplíne streľby zo vzduchovej pištole na 10 metrov.

Tento 51-ročný strelec vzbudil značnú pozornosť po tom, ako si diváci všimli, že súťaží bez akéhokoľvek vybavenia, ktoré sa v tomto športe zvyčajne používa, ako napríklad ochrana uší a špecializované okuliare, ktoré zlepšujú mierenie tým, že zakrývajú videnie na jedno oko.

Namiesto toho si Dikec 30. júla vybojoval striebornú medailu, pričom mal na sebe bežné okuliare na predpis a ruku si ležérne zastrčil do vrecka.

Obrázky jeho netradičného prístupu k súťaži sa rýchlo rozšírili na internete a mnohí používatelia sociálnych médií vtipkovali, že Dikec by mohol byť v skutočnom živote nájomný vrah.

 

“Som prirodzený strelec”: 51-ročný olympionik prehovoril po tom, čo súťažil bez výstroja

Olympijský strelec povedal, že nikdy neuprednostňoval používanie výstroja, čo neustále imponuje aj rozhodcom.

“Nikdy som nepoužíval žiadne vybavenie. Keď sme chodili na súťaže, rozhodcovia sa niekedy pýtali na vybavenie a ja som hovoril: ‘Nemám žiadne. Som prirodzený strelec.’ Samozrejme, že sa smiali,” prezradil pre HaberTurk.

Na otázku, prečo nenosí žiadne šošovky, chrániče očí ani uší, Dikec odpovedal: “Samozrejme, náš štát spĺňa potrebu výbavy, ale ja ju nepoužívam, pretože ju nepotrebujem.”

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov