Foto

Mätúce fotografie, na ktoré sa budete musieť pozrieť dvakrát, aby ste ich pochopili

mätúce fotografie

videní: 1.9K

Mätúce fotografie, na ktoré sa budete musieť pozrieť dvakrát, aby ste ich pochopili: Obrázok je hodný tisícov slov. Ale ak vás fotografia prinúti urobiť dvojitý záber a poškriabať sa na hlave, mnohé z týchto slov môžu byť v duchu: “Na čo sa to, dočerta, pozerám?”

Ak ste fanúšikmi fotografií so zaujímavou perspektívou a optických ilúzií, dnes vás presne toto čaká. Nižšie nájdete niektoré z našich obľúbených príspevkov zo stránky Confusing Perspective na Reddite. Možno budete musieť prižmúriť oči a chvíľu sa na tieto fotografie pozerať, aby ste presne pochopili, o čo ide, ale dúfame, že vás aspoň pobavia! Prajeme vám príjemné prechádzanie.

Fotografia, rovnako ako každá iná forma umenia, víta širokú škálu interpretácií. Niektorí umelci fotografujú výlučne na film, iní dávajú prednosť digitálnej fotografii. Niektorí svoje snímky po nasnímaní neupravujú, zatiaľ čo iní ich zdokonaľovaním strávia hodiny. A niektorí vôbec nemajú v úmysle byť fotografmi, ale náhodou vytvoria majstrovské diela optických ilúzií len tým, že rýchlo odfotia snímku.

Práve tu vzniká subreddit Confusing Perspective. Nie všetky fotografie v tomto zozname boli náhodne mätúce, ale všetky vytvárajú rovnaký efekt: nútia divákov pýtať sa, čo sa to preboha deje. A tieto fotografie sú očividne dosť populárne, keďže subreddit od svojho vzniku nazbieral úctyhodné 2 milióny členov.

Mätúce fotografie, na ktoré sa budete musieť pozrieť dvakrát, aby ste ich pochopili

 

Prečo to vyzerá ako scéna z filmu Kruh

Chýba tomuto bicyklu pneumatika alebo čo?

Presne ako francúzska kráľovská rodina

Tiger po bahennom kúpeli! Vyzerá to ako photoshop, ale v skutočnosti to tak nie je

Holý spodok

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov