Foto

Fascinujúce rastliny, ktorým je ťažké uveriť, že sú skutočné

rastliny

videní: 460

Fascinujúce rastliny, ktorým je ťažké uveriť, že sú skutočné: Na Zemi žije približne 435 000 druhov rastlín. Takmer 40 % z nich je veľmi vzácnych, a preto je pre nás ťažšie oceniť krásu a jedinečnosť viac ako 158 535 druhov, ktoré sú zdravo ukryté v rôznych kútoch sveta.

Dnes však máme šťastný deň, pretože sme v tomto dych vyrážajúcom fascinujúcom zozname zhromaždili niektoré z najfascinujúcejších a najcharakteristickejších rastlín a ich podmienky. Od gradientných vzorov až po farebné kvety, prejdite nižšie a nájdite flóru, ktorá zaručene upokojí vašu dušu!

Či už ide o mileniála, ktorý sa ženie za najnovšími vzácnymi druhmi, alebo o začiatočníka, ktorý chce svojmu domovu dodať zeleň a útulnosť, 66 % amerických domácností vlastní aspoň jednu izbovú rastlinu.

Zmienka o mileniáloch nie je náhodná, pretože 7 z 10 sa považuje za rodičov rastlín. Tento druh rodičovstva si vyžaduje menej práce a zodpovednosti ako starostlivosť o skutočné deti alebo domáce zvieratá a stále ponúka pocit radosti a zmyslu.

Toto rozhodne nie sú jediné výhody, ktoré izbové rastliny poskytujú. Sú dobré aj pre naše zdravie, pretože nielenže osviežujú vzduch, ale zbavujú nás aj škodlivých toxínov. NASA zistila, že izbové rastliny dokážu odstrániť až 87 % látok znečisťujúcich ovzdušie za 24 hodín.

Fascinujúce rastliny, ktorým je ťažké uveriť, že sú skutočné

 

Farebný prechod na tejto rastline vyzerá šialene dobre

Môj najstarší kaktus rozkvitol

Vedel som, že by ste ocenili túto krásu

Spôsob, akým sú tieto tri stromy zoradené

Mozaika?

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov