Luxusný život

Bizarné škandály celebrít, na ktoré svet takmer zabudol

bizarné škandály

videní: 715

Bizarné škandály celebrít, na ktoré svet takmer zabudol: Hoci sa herci a hudobníci ako Angelina Jolie, Cardi B a Matthew Broderick spájajú s úspechmi na javisku, ich sláva a bohatstvo hovoria len o polovici príbehu. Príklad? Na každý z ich kedysi šokujúcich škandálov sme už takmer zabudli.

Od kriminálnej minulosti Tima Allena až po netradičnú ranú úlohu Sylvestra Stalloneho, tu je 10 bizarných škandálov celebrít, na ktoré ste úplne zabudli.

Bizarné škandály celebrít, na ktoré svet takmer zabudol

“Mark Wahlberg bol v 80. rokoch násilný rasistický tyran. Zámerne vykrikoval rasistické nadávky a hádzal kamene na černochov. Na verejnosti tiež zbil Vietnamca.”

“Hráč NBA J. R. Smith bol zodpovedný za spôsobenie automobilovej nehody, pri ktorej zahynul jeho kamarát a ďalší dvaja boli zranení, Smith si odsedel len 30 dní vo väzení.”

“Matthew Broderick zabil 2 ľudí tým, že jazdil po nesprávnej strane cesty. Dostal pokutu 150 EUR.”

“Stephen Collins, otec zo seriálu V siedmom nebi (Eric Camden), sa priznal k … zneužívaniu maloletých v rokoch 1973 až 1994. Dnes má 76 rokov a je ženatý s 36-ročnou fanúšičkou. Teoreticky zostal bez trestu.”

V roku 2019 sa umelkyňa Cardi B dostala pod paľbu kritiky po tom, čo priznala, že keď pracovala ako tanečnica, “zdrogovala som a okrádala som ich”, kým sa jej hudobná kariéra rozbehla

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov