Luxusný život

Hollywoodske hviezdy, ktoré ľahko prekonajú absolventov Harvardu

hollywoodske hviezdy

videní: 951

Hollywoodske hviezdy, ktoré ľahko prekonajú absolventov Harvardu: Shakira napísala svoju prvú báseň, keď mala 4 roky, avšak Einstein sa naučil hovoriť až vo veku 4 rokov. Aj keď IQ test nad 130 neodhaľuje, aký bude človek úspešný, je to prípad len 2,5 % populácie. Medzi nimi sú niektorí renomovaní umelci, ktorí síce neuspeli akademicky, ale úplne zvíťazili na javisku alebo móle.

Máme radi šikovných ľudí, ktorí sa so svetom delia o svoj dôvtip, preto vám chceme ukázať túto VIP skupinu geniálnych osobností bez ohľadu na to, či študovali na Harvarde alebo nie.

Hollywoodske hviezdy, ktoré ľahko prekonajú absolventov Harvardu

Shakira

Svoju prvú báseň napísala, keď mala 4 roky, a svoj prvý album nahrala, keď mala 13 rokov. S IQ 140 sa Shakira namiesto štúdia na vysokej škole učila zo života na jednom turné za druhým po celom svete. A nebolo to márne, speváčka vie hovoriť 5 jazykmi.

Cindy Crawford

Vždy bola jedničkárka, a dokonca zmaturovala na strednej škole ako premiantka. Mala rada vedu, preto dostala štipendium na štúdium chemického inžinierstva. Jedného krásneho dňa ju však zachytila kamera a svet prišiel o skvelú inžinierku, ale získal supermodelku.

Matt Damon

Podľa správ má Matt Damon IQ až 160. Scenár k filmu Dobrý Will Hunting začal písať počas štúdia na Harvardovej univerzite. Aj keď štúdium nikdy nedokončil, neskôr získal so svojou bratskou dušou Benom Affleckom Oscara za najlepší pôvodný scenár.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov