Foto

Cestujúci v MHD, ktorí nikoho nerešpektujú, a tu sú fotky, ktoré to dokazujú

cestujúci v mhd

videní: 2.6K

Cestujúci v MHD, ktorí nikoho nerešpektujú, a tu sú fotky, ktoré to dokazujú: Zdravý rozum naozaj nie je taký bežný, ako si myslíte. Alebo tak bežný, ako by mal byť! Jednoduchým faktom je, že keď sme na verejnosti, nie sme sami a musíme rešpektovať ostatných. Vieme, vieme, prakticky počujeme, ako sa niektorí z vás smejú a hovoria: „To je to, čo znamená slovo ‚verejný‘, hlupák.“ Je to samozrejmá vec. Ale nakoľko je to naozaj samozrejmé?

Keď idete verejnou dopravou – či už je to vlak alebo váš miestny autobus – očakávate, že sa ľudia budú správať určitým spôsobom. Nakoniec, aj keď očakávate, že vo verejnej doprave uvidíte trochu podivnosti, chcete len základnú zdvorilosť. Chlapík oblečený doslova ako klaun pri okne môže byť najslušnejší človek v meste, ale ten ostro oblečený chlapík, ktorý sedí hneď za oknom, môže byť ten najhrubší a najzúrivejší človek, akého ste kedy stretli.

Zozbierali sme dôkazy o tom, že niektorí cestujúci nemajú absolútne žiadnu predstavu o tom, ako sa správať vo verejnej doprave, a mali by vážne prehodnotiť svoje životné hodnoty. Prejdite dole a pozrite si tie najhoršie z najhorších, dajte hlasy hore fotkám, ktoré vás prinútili povedať „fuj!“ a „fuj!“, a povedzte nám o všetkých tých hrozných veciach, ktoré ste videli počas dochádzania do práce.

Cestujúci v MHD, ktorí nikoho nerešpektujú, a tu sú fotky, ktoré to dokazujú

 

Je v lietadle podiater?

Čo to smrdí?

Po prvé, jej vlasy mám priamo v tvári. Po druhé, kam letí moje lietadlo?

Bude to dlhý let

Toto je jediná vec, ktorej sa najviac obávam pred nástupom do lietadla

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov