Foto

Najlacnejšie krajiny pre pobyt v roku 2024 za prijateľné ceny

krajiny

videní: 49

Panama

Panama je obľúbená nielen pre svoje prírodné krásy, ale aj pre svoju cenovú dostupnosť. Expati hodnotia Panamu vysoko pre jej životné náklady a jednoduchosť spravovania financií. Je to horúce miesto pre dôchodcov a digitálnych nomádov, ktorí hľadajú cenovo dostupný, ale pohodlný životný štýl.

Filipíny

Filipíny s krásnymi ostrovmi a príjemnou komunitou expatov sa umiestnili na piatom mieste. Mnohí expatrianti zistili, že ich príjem na Filipínach siaha ďaleko, čo umožňuje dobrú kvalitu života pri nízkych nákladoch.

India

India zostáva jednou z najlacnejších krajín na život s veľmi dostupnými životnými nákladmi. Či už žijete v rušnom meste alebo v pokojnej vidieckej oblasti, zistíte, že denné výdavky sú v porovnaní so západnými krajinami oveľa nižšie, čo z nej robí atraktívnu možnosť pre expatov a digitálnych nomádov.

Mexiko

Mexiko ponúka bohaté kultúrne zážitky pri relatívne nízkych životných nákladoch. Od rušných miest až po plážové mestečká si môžete užívať pohodlný životný štýl bez zbytočných výdavkov. Krajina je obľúbenou voľbou pre dôchodcov aj mladých profesionálov.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov