Foto

Najlacnejšie krajiny pre pobyt v roku 2024 za prijateľné ceny

krajiny

videní: 29

Najlacnejšie krajiny pre pobyt v roku 2024 za prijateľné ceny: Hľadáte cenovo dostupné miesta na bývanie v roku 2024? V tomto sprievodcovi nájdete 10 najlepších krajín, ktoré ponúkajú najlepší pomer medzi nízkymi životnými nákladmi a vysokou kvalitou života.

Zistite, prečo sú krajiny ako Vietnam, Kolumbia a Indonézia na vrchole zoznamu pre emigrantov a jednotlivcov, ktorí si uvedomujú svoj rozpočet.

Najlacnejšie krajiny pre pobyt v roku 2024 za prijateľné ceny

Podľa prieskumu Expat Insider 2024, ktorý uskutočnila spoločnosť InterNations, je Vietnam už štvrtý rok po sebe najdostupnejšou krajinou na život. Vďaka tomu sa stáva čoraz obľúbenejšou destináciou pre tých, ktorí hľadajú cenovo dostupný a zároveň pohodlný životný štýl v zahraničí.

Aby sme vám pomohli pri rozhodovaní, zostavili sme zoznam 10 najlacnejších krajín na život na základe prieskumu Expat Insider 2024 spoločnosti InterNations a ďalších indexov súvisiacich s nákladmi.

Vietnam

Vietnam je už štvrtý rok po sebe na čele rebríčka najdostupnejších krajín. Podľa prieskumu Expat Insider 86 % expatov hodnotí životné náklady priaznivo, pričom polovica z nich im udelila najvyššie hodnotenie. Nízke životné náklady spolu s priaznivým pomerom príjmov a životných nákladov z neho robia ideálnu destináciu pre expatov, ktorí si uvedomujú svoj rozpočet.

Kolumbia

Kolumbia, ktorá sa umiestnila na druhom mieste, je medzi expatriantmi naďalej obľúbená vďaka nízkym životným nákladom. Viac ako 85 % respondentov vyzdvihlo cenovo dostupný životný štýl, pričom mnohí tvrdili, že ich disponibilný príjem je viac ako dostatočný na pohodlný život. Kolumbia zaznamenala výrazný nárast popularity pre svoju živú kultúru a cenovo dostupný život.

Indonézia

Indonézia, ďalšia krajina juhovýchodnej Ázie, sa umiestnila na treťom mieste vďaka nízkym životným nákladom a vysokej finančnej spokojnosti expatov. Takmer 72 % expatov je spokojných so svojou finančnou situáciou v Indonézii, pričom mnohí uvádzajú cenovú dostupnosť krajiny a atraktívne životné podmienky.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov