Foto

Bruce Willis: Demi Moore sa podelila o emotívne informácie o jeho zdraví: „Je to prehratá hra“

Bruce Willis

videní: 100

„Vždy ich povzbudzujem k tomu, aby sme im vyšli v ústrety tam, kde sa nachádzajú. Keď sa držíte toho, čo bolo, myslím si, že je to prehraná hra,“ povedala. „Ale keď sa ukážete, aby ste sa s nimi stretli tam, kde sú, je v tom veľká krása a sladkosť.“ Demi a Bruce “zaviazali uzol” v roku 1987 a boli jedným z najikonickejších hollywoodskych párov. Stali sa rodičmi troch dcér – 36-ročnej Rumer, 33-ročnej Scout a 30-ročnej Tallulah.

Napriek tomu, že sa v roku 2000 definitívne rozviedli, v priebehu rokov si zostali blízki. Demi sa aktívne zapájala do jeho života aj po diagnostikovaní FTD. Herečka uviedla, že hviezdu Smrtonosnej pasce navštívila „pred dvoma dňami“ so svojou vnučkou Louettou, ktorá sa narodila jej najstaršej dcére Rumer.

 

 

Hollywoodskemu akčnému hrdinovi bola v roku 2022 diagnostikovaná afázia a vo februári 2023 mu bola stanovená diagnóza FTD

Bruce Willis

Bruce Willis

 

 

„A možnosť podeliť sa s tým, čo máme, na ako dlho to máme,“ povedala o čase, ktorý s ním trávi. Roky po rozvode s Demi sa Bruce v roku 2009 oženil s Emmou Heming Willis a odvtedy je s ňou.

Majú spolu dve dcéry, Mabel Ray, ktorá sa narodila v roku 2012, a Evelyn Penn, narodenú v roku 2014.

„Jednoducho ho zbožňujeme. Čo možno neviete, ale možno si viete predstaviť, že byť zabalený v jeho náručí je to najbezpečnejšie miesto na celom tomto šírom svete,“ napísala mu v marci v srdečnej narodeninovej poklone.

„Je to skutočný gentleman. S toľkou láskou, ktorú môže rozdávať a zdieľať. To je to, čo mám možnosť vidieť, jeho pravé jadro. Môžem vám povedať, že je také čisté a stále dobré,“ dodala. „ … Si dar, ktorý sa stále rozdáva.“

Zdroj: boredpanda / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov