Foto

Bruce Willis: Demi Moore sa podelila o emotívne informácie o jeho zdraví: „Je to prehratá hra“

Bruce Willis

videní: 82

Bruce Willis: Demi Moore sa podelila o emotívne informácie o jeho zdraví: „Je to prehratá hra“. Demi Moore sa podelila s úprimnými informáciami o zdravotnom stave Brucea Willisa v súvislosti s jeho diagnózou frontotemporálnej demencie (FTD).

Šesťdesiatjedenročná herečka hovorila o svojom bývalom manželovi, keď jej na Medzinárodnom filmovom festivale Hamptons 2024 udeľovali cenu za herecké úspechy v kariére.

 

 

Pri oceňovaní jej pôsobivej hereckej kariéry si počas živej diskusie našla chvíľu, aby sa zamyslela nad bojom akčného hrdinu s FTD, ochorením, ktoré môže spôsobiť zmeny v správaní, jazyku a komunikácii.

Bruce Willis: Demi Moore sa podelila o emotívne informácie o jeho zdraví: „Je to prehratá hra“

 

Demi Moore sa počas udeľovania ceny za herecký výkon na Medzinárodnom filmovom festivale Hamptons 2024 podelila o aktuálne informácie o zdravotnom stave Brucea Willisa

 

 

69-ročnému bývalému hercovi pôvodne diagnostikovali afáziu v roku 2022 a potom mu vo februári 2023 určili diagnózu FTD. V súčasnosti je „stabilizovaný“, povedala Demi festivalovému publiku.

„Viete, už som to povedala. Choroba je taká, aká je. A myslím si, že musíte byť skutočne hlboko prijatí za to, čo to je,“ podelila sa o svoje pocity. „Ale na to, kde sa nachádza, je stabilizovaný.“ Napriek výzvam môže byť podľa hereckej veteránky aj „veľká krása a sladkosť“.

 

 

„Choroba je taká, aká je. A myslím si, že musíte byť naozaj hlboko prijatí,“ povedala festivalovému publiku

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov