Foto

Hygiena: Poznáte tieto spôsoby, ktorými sa krajiny líšia, pokiaľ ide o hygienické návyky?

hygiena

videní: 31

Hygiena: Poznáte tieto spôsoby, ktorými sa krajiny líšia, pokiaľ ide o hygienické návyky? Kúpeľňové tradície v cudzích krajinách sa môžu líšiť, napríklad keď prídete do Kórey, niektoré veci vás môžu prekvapiť alebo šokovať. Dokonca aj spôsob, akým si niektorí ľudia umývajú ruky, môže byť nezvyčajný a namiesto dávkovača môžete na verejných toaletách vidieť zvláštne zariadenie s mydlom.

My sme študovali niektoré zvláštne zvyky na toaletách v iných krajinách a radi by sme sa s vami podelili o niektoré kuriózne fakty.

Hygiena: Poznáte tieto spôsoby, ktorými sa krajiny líšia, pokiaľ ide o hygienické návyky?

Na verejných toaletách v Kórei nájdete špeciálne mydlo

Na dávkovače mydla na verejných toaletách sme si už zvykli, ale ľudia, ktorí cestovali do Kórey, videli jednu vec, ktorá je tam jedinečná. Blogeri si všimli, že vo všeobecnosti máte šťastie, že na záchode nájdete mydlo, ale väčšinou ide o kúsok mydla, ktorý je pripevnený na tyči a musíte ho trieť, aby ste si mohli umyť ruky.

Verejné toalety v Japonsku môžu mať núdzové tlačidlo

Niektoré verejné toalety v Japonsku majú veľmi užitočnú funkciu – núdzové tlačidlo. Cudzinci si ho niekedy mýlia s tlačidlom na splachovanie. Odošle alarm bezpečnostnej službe, aby kabínku skontrolovala. Je to obzvlášť dobré zariadenie pre staršiu populáciu, ktorá môže potrebovať pomoc.

V Japonsku existuje systém Sound Princess

Niektoré Japonky sa môžu cítiť trápne, že ich počas pobytu na toalete počujú ostatní. Na zníženie tohto stresu a zakrytie zvuku inžinieri vytvorili zariadenie, ktoré vydáva zvuk splachovania bez potreby skutočného spláchnutia, takže nedochádza k plytvaniu vodou.

Na mnohých miestach v Číne sú stále drepové toalety

V mnohých oblastiach Číny sa nachádzajú tradičné drepové toalety, najmä verejné toalety. Napriek tomu blogeri tvrdia, že cestujúci majú aj možnosť sedieť. Niektorí ľudia majú problém s rovnováhou v skrčenej polohe, čo je náročné najmä počas jazdy čínskym vlakom.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov