Foto

Najlepšie a najzlatšie domáce zvieratá vhodné pre deti a rodiny

domáce zvieratá

videní: 374

Vtáky

Vtáky je ľahké chovať a ešte ľahšie sa o ne starať. Potrebujete len dobre veľkú klietku a misky na vodu a jedlo pre vtáky. Pokiaľ ide o výber, existuje obrovské množstvo vtákov, ktoré sú k dispozícii a môžete si z nich ľahko vybrať.

Chov vtákov je tiež ekonomicky výhodný, pretože nepotrebujú starostlivosť a cvičenie ako mačky a psy. Ich krmivo je tiež relatívne lacné a fľaša vystačí na dlhú cestu.

Rybičky

Podobne ako vtáky, aj rybičky sú skvelými ekonomickými a ľahko ovládateľnými domácimi zvieratami. Okrem toho, že ich údržba a chov sú veľmi lacné, môžete si užívať aj ich terapeutické a uvoľňujúce účinky. Všimli ste si niekedy, ako pozorovanie plávajúcich rýb upokojuje naše zmysly a navodzuje pohodu?

Práve takýto účinok majú na naše zmysly, a preto sú tiež skvelými zvieratami emocionálnej podpory. Podobne ako vtáky, ani ony nepotrebujú rozsiahly pohyb a údržbu a jediné, čo musíte robiť, je meniť vodu a mať kvalitné krmivo pre rybičky.

Miniatúrne kone

domáce zvieratá

Miniatúrne kone sú miniatúrne verzie pôvabných a krásnych koní. Aj keď na chov týchto zvierat budete potrebovať značný priestor, sú ideálnymi domácimi zvieratami a dokonca lepšími ako štandardné kone.

Používajú sa aj ako služobné zvieratá, pretože majú robustnú konštrukciu a sú vhodné na ťažkú prácu. Sú tiež skvelé pre deti, pretože by na nich mohli ľahko jazdiť, ale dávajte na ne pozor, aby na nich nejazdili väčšie deti. Majú tiež dlhšiu životnosť ako psy.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov