Tipy a triky

7 trikov, vďaka ktorým odhalíš lož na mieste

lož

videní: 63

 

4. Skontroluj úprimnosť emócií

Skutočné emócie sú úprimné a nie je vždy ľahké ich reprodukovať. Emócia je  úprimná, keď sa nezmení iba jedna časť tváre. Napríklad, ak sa človek usmeje, nepohybujú sa iba jeho pery – v blízkosti očí by sa mali objaviť vrásky a obočie sa automaticky zníži. To isté platí pre akékoľvek iné emócie.

 

 

5. Dávaj pozor na opakovanie

Zatiaľ čo pre niektorých ľudí je len ťažké vyjadriť svoje myšlienky slovami, príliš veľa opakovania môže znamenať aj klamstvo. Ak človek niečo neustále opakuje, môže to znamenať, že sa pokúša presvedčiť teba aj seba o tom, čo vraví.

 

 

6. Odpoveď rovnakými slovami alebo frázami, aké boli použité v otázke, znamená lož

Výber slov tiež hovorí veľa. Ak niekto používa rovnaké frázy ako tie, ktoré boli použité v otázke, necíti sa dosť slobodne a snaží sa držať sa toho, čo si povedal, pretože sa môže mať strach, že povie príliš veľa alebo odhalí niečo, čo nechce. Opakovanie samotnej otázky pred odpoveďou je tiež zlým znamením – to je to, čo mnohí klamári robia, aby si našli čas a vymysleli odpoveď.

 

 

7. Zakrýva tvár alebo ústa

Jeden z najjednoduchších znakov reči tela, ktorý si všimnete, je, keď klamár zakryje svoju tvár alebo ústa. Je celkom bežné, pretože je to psychologická reakcia, takže ak to vidíš, je veľmi možné, že ťa človek klame.

 

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov