Zaujímavosti

Prečo by si mal vyskúšať spať na zemi ako v Japonsku?

spať

videní: 340

4. Ak začneš spať na podlahe, pomôže ti to včas vstať

spať

Ak je pre teba ťažké opustiť pohodlie vankúšov a ráno vstať z postele, nie si sám. Mnoho ľudí bojuje, keď sa spustí budík, a je v pokušení stlačiť tlačidlo odloženia. Keď spíš na podlahe, dosiahneš správnu kvalitu spánku a nie je ti až tak pohodlne, aby si tam chcel ležať celý deň.

5. Je to dostupné

spať

Prechodom na “podlahovú posteľ” urobíš radosť aj svojej peňaženke. Priemerný človek utratí okolo 1 000 dolárov za matrac a výber nesprávneho a jeho výmena ťa môže stáť nejaký čas a energiu. Spánok na podlahe ti ušetrí tisíce dolárov, pretože si nebudeš musieť kupovať tiež rám postele alebo rošty.

Kto by sa mal vyhnúť spánku na zemi

spať

Podlaha je najtvrdší povrch, na ktorom môžeš spať, a hoci má spánok bez matracov veľa výhod, pre niektoré skupiny ľudí sa neodporúča.

  • Alergici. Pretože na podlahe sa zhromažďujú nečistoty a prach , u ľudí náchylných na alergické reakcie sa môže vyskytnúť kašeľ a nádcha.
  • Ľudia s chorobami kostí. Ak už trpíš vážnym ochorením kostí, spánok na podlahe môže spôsobiť viac škody ako úžitku, pretože by mohol spôsobiť väčší tlak na kĺby.
  • Starší ľudia. Pretože pohyblivosť klesá s vekom, pre starších dospelých by mohlo byť ťažké dostať sa na podlahu.
  • Studené podvaly. Ak zistíš, že sa v noci budíš a je ti chladno, je lepšie vyhnúť sa spánku na podlahe, pretože ťa môže ešte viac ochladiť.

    Zdroj: Brightside topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov