Foto

Zvieratá: Najrozkošnejšie fotografie gravidných zvierat, ktoré vás dojmú

zvieratá

videní: 568

Zvieratá: Najrozkošnejšie fotografie gravidných zvierat, ktoré vás dojmú. Tehotenstvo je pre mnohé ženy výnimočným obdobím. Je plné čarovných okamihov. Vytváranie nového života. Sledovanie rastu svojho tela. Počuť tlkot srdca. Vidieť prvý sken. Príprava na privítanie dieťaťa.

Premýšľanie, ako bude vyzerať, keď sa narodí. Alebo ako budú vyzerať, keď vyrastú. Hovorí sa, že žena má určitú žiaru, keď je tehotná. A mnohé nastávajúce mamičky chcú, aby spomienky pretrvali navždy. Preto si objednajú tehotenské fotografovanie a fotografie si potom ukazujú ešte dlhé roky.

Ak si myslíte, že niektorí ľudia vyzerajú v tehotenstve dokonale, počkajte, kým uvidíte mamičky zo zvieracej ríše pred tým, ako sa chystajú vyliahnuť. Sú jednoducho vzácne. Zostavili sme zoznam jedinečných materských fotografií, ktoré vám možno roztopia srdce. Rolujte ďalej a pozrite si vypuklé brušká a ponorte sa do toho, ako sa tehotenstvo líši od druhu k druhu.

Zvieratá: Najrozkošnejšie fotografie gravidných zvierat, ktoré vás dojmú

Drobná zatúlaná, veľmi gravidná. Toto dievčatko včera prišlo k môjmu synovi na ulici a bolo zúfalé. Podľa veterinára má možno 1 rok

Tehotná sučka čaká pri okne, kým sa jej manžel vráti domov z vojny

Tehotenské fotografovanie pre moju tehotnú sučku

Poplach, gravidná zebra!

Volám sa Somboon. Všetci ma poznáte ako tehotnú slonicu, ktorá so Sri Nuan pochodovala na „Pochode za slobodou v máji 2019“

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov