Foto

Televízne seriály, ktoré začali skvelo, ale skončili sklamaním

televízne seriály

videní: 1.1K

Zaklínač (2019-súčasnosť)

Silný štart: Zaklínač zaujal divákov vysokými produkčnými hodnotami, komplexnými postavami a charizmatickým výkonom Henryho Cavilla v úlohe Geralta z Rivie, čím si rýchlo získal silnú fanúšikovskú základňu.

Slabý koniec: V neskorších sezónach seriál zaznamenal pokles sledovanosti a zmiešané hodnotenia, pričom niektorí fanúšikovia mali pocit, že stratil svoje príbehové zameranie a nedokázal naplniť sľuby prvých epizód.

Dexter (2006-2013)

Silný štart: Hall si vyslúžil pochvalu za svoj jedinečný námet, keď sa stal sériovým vrahom, ktorý sa zameriava len na iných zločincov, a celkovo aj za svoj výkon.

Slabý koniec: Pôvodné finále seriálu bolo kritizované za to, že bolo antiklimatické a nechalo príliš veľa otázok nezodpovedaných, čím sklamalo fanúšikov, ktorí investovali do cesty postavy.

Domček z kariet (2013-2018)

Silný štart: Domček z kariet bol chválený pre svoju ostrú politickú drámu, intenzívne herecké výkony (najmä Kevina Spaceyho a Robin Wrightovej) a temný, machiavelistický príbeh.

Slabý koniec: Záverečná sezóna seriálu, ktorá musela byť po odchode Kevina Spaceyho prestavaná, bola kritizovaná za nesúrodý dej a neuspokojivé rozuzlenie, ktoré nedosahovalo intenzity a intríg predchádzajúcich sezón.

Nezvestní (2004-2010)

Silný štart: Patrí medzi tie najznámejšie televízne seriály všetkých čias. Zaujal divákov svojím tajomným ostrovným prostredím, presvedčivými postavami a komplexnou štruktúrou príbehu, ktorá kombinovala vedeckú fantastiku s ľudskou drámou.

Slabý koniec: Mnohí fanúšikovia mali pocit, že finále nedokázalo dostatočne vyriešiť mnohé záhady seriálu, čo viedlo k pocitu frustrácie a sklamania.

Scrubs (2001-2010)

Silný štart: Seriál „Scrubs“ bol obľúbený pre svoju jedinečnú zmes komédie, drámy a fantasy a bol chválený pre svoju emocionálnu hĺbku a vývoj postáv.

Slabý koniec: Reštart deviatej série s prevažne novým obsadením bol však prijatý zle a považovaný za zbytočný.

Zdroj: boredpanda / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov