Foto

Televízne seriály, ktoré začali skvelo, ale skončili sklamaním

televízne seriály

videní: 1.1K

Televízne seriály, ktoré začali skvelo, ale skončili sklamaním: Niektoré predstavenia si divákov okamžite získajú. Perníkový tatko, Nezvestní a Hra o tróny sú niektoré z najpopulárnejších televíznych seriálov všetkých čias a každý z nich si dokázal divákov získať už od prvej epizódy. Ale bohužiaľ, nie každý seriál, ktorý sa začne s veľkým rozmachom, si dokáže udržať túto dynamiku až do finále.

Nižšie nájdete zoznam, ktorý sme zostavili na základe údajov z Episode Hive a v ktorom sú uvedené seriály, ktoré začali na vysokej úrovni, ale v posledných sezónach alebo epizódach začali zanechávať v ústach divákov zlú chuť. Dúfame, že sa vám bude páčiť prechádzať a zisťovať, ako diváci hodnotili jednotlivé epizódy týchto seriálov.

Televízne seriály, ktoré začali skvelo, ale skončili sklamaním

 

Hra o tróny (2011-2019)

Silný štart: „Hra o tróny začala so zložitým príbehom, hlbokým vývojom postáv a detailne prepracovaným svetom, čím sa stala kultúrnym fenoménom.

Slabý koniec: Záverečná sezóna, najmä niekoľko posledných epizód, bola kritizovaná za urýchlené dejové línie, oblúky postáv, ktoré sa zdali byť nezaslúžené, a záver, ktorý mnohých fanúšikov neuspokojil.

Ako som spoznal vašu mamu (2005-2014)

Silný štart: Tento sitcom si diváci obľúbili pre jeho inovatívne rozprávanie príbehu, humor a príťažlivé postavy, najmä chémiu medzi hlavnými hercami.

Slabý koniec: V záverečnom diele sa objavilo veľa kritiky pre náhle zmeny postáv a pre spôsob, akým sa v posledných momentoch zdanlivo zrušili roky vývoja postáv.

True Blood: Pravá krv (2008-2014)

Silný štart: Seriál bol chválený za originálne poňatie upírskych príbehov, miešanie hororu s prvkami južanskej gotiky a skúmanie sociálnych problémov prostredníctvom nadprirodzených alegórií.

Slabý koniec: Záverečná sezóna a najmä finále boli kritizované za opustenie mnohých predchádzajúcich tém seriálu a za unáhlený a neuspokojivý záver.

Hrozba z temnoty (2005-2020)

Silný štart: Vďaka zmesi hororu, humoru a silnému bratskému putu medzi dvoma hlavnými postavami si vybudoval oddanú fanúšikovskú základňu.

Slabý koniec: Niektorí fanúšikovia mali pocit, že finále po 15 sériách nezodpovedá odkazu seriálu ani jeho obľúbeným postavám.

Dva a pol chlapa (2003-2015)

Silný štart: V prvých rokoch bol seriál obrovským hitom, najmä vďaka komediálnemu načasovaniu Charlieho Sheena a chémii medzi hercami.

Slabý koniec: Po Sheenovom odchode sa seriál snažil nájsť svoju pevnú pôdu pod nohami a finále, ktoré zosmiešňovalo Sheenovu postavu, bolo vnímané ako zlomyseľný a neuspokojivý záver.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov