Foto

Celebrity a ich maturitné fotografie z minulosti

celebrity

videní: 634

Celebrity a ich maturitné fotografie z minulosti. Predtým, ako populárne celebrity zdobili svojimi dizajnérskymi kúskami podujatia ako Met Gala, Oscar alebo Grammy, zúčastnili sa na menej vyhľadávanom „červenom koberci“, ktorým bol ples. Áno, hviezdy sú rovnaké ako my a dôkazom sú tieto nádherne fotografie našich obľúbených slávnych ľudí oblečených tak, aby zapôsobili na tejto slávnej stredoškolskej tradícii.

V tomto zozname nájdete niekoľko dosť ohromujúcich premien z krkolomných na očarujúce, zatiaľ čo iné šťastné kačice mali to šťastie, že sa vyhli svojej trápnej fáze a vyzerajú, akoby nezostarli ani o deň. Posuňte sa nižšie, aby ste našli fotografie z maturitného plesu svojej obľúbenej celebrity!

Plesová noc je dnes synonymom pre stredoškolský zážitok, ale prvý zaznamenaný ples v histórii sa konal na Amherst College, kde študenti pozvali študentky zo Smith College na večeru a tanec v roku 1894. Ples sa v roku 1900 stal stredoškolskou tradíciou a v 30. rokoch 20. storočia sa konal po celých Spojených štátoch.

Jednou z tradičných etikiet plesu je, že chlapec dá dievčaťu zväzok kvetov nazývaný korsáž na zápästie alebo ho pripne na vrch šiat. V minulosti sa korsáž umiestňovala na bok. Výraz „corsage“ v skutočnosti znamená „živôtik“, ktorý pochádza z 19. storočia a má francúzsky pôvod, takže umiestnenie dáva väčší zmysel.

Celebrity a ich maturitné fotografie z minulosti

Jeremy Renner

Ru Paul

Barack Obama

Will Ferrell

Meryl Streep

Angelina Jolie

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov