Foto

Očný test: Nájdite 3 rozdiely medzi obrázkami do 29 sekúnd

očný test

videní: 466

Očný test: Nájdite 3 rozdiely medzi obrázkami do 29 sekúnd. Pripravte sa na našu vzrušujúcu výzvu na hľadanie rozdielov! Zdokonaľte svoje pozorovacie schopnosti pri porovnávaní dvoch zdanlivo rovnakých obrázkov. Venujte pozornosť detailom a hľadajte rozdiely medzi tvarmi, farbami a textúrami. Podarí sa vám nájsť 3 rozdiely v priebehu 29 sekúnd? Táto výzva na vás čaká!

Vydajte sa na napínavé dobrodružstvo s pirátskou tematikou s našou detektívnou výzvou! Táto napínavá cesta za pokladom je jednoduchšia ako hľadanie stratenej plutvy morskej panny, pretože ťa vyzve, aby si odhalil 3 zákerné rozdiely medzi dvoma obrázkami. Pozrite sa na tieto obrázky chlapca lukostrelca. Podarí sa vám odhaliť všetky rozdiely za 29 sekúnd?

Očný test: Nájdite 3 rozdiely medzi obrázkami do 29 sekúnd

 

 

Chytili ste ich všetky? Ak áno, ste rýchlejší ako pirát, ktorý sa ponára do morských hlbín! Teraz sa chopte svojho detektívneho klobúka a pátrajte po nepolapiteľných stopách. Sú záludné, ale na vyriešenie hádanky máš len 29 sekúnd!

Odpočet sa začína. 5… Nájdi skrytý rozdiel. 4… Objavuje sa ďalší! 3… Ste na dobrej ceste! 2… Hľadajte ďalej, detektív! 1… Našli ste všetky 3 rozdiely za 29 sekúnd?

Čas vypršal! Ako ste dopadli? Odhalili ste všetky rozdiely ako pirát objavujúci skrytý poklad, alebo sú niektoré záhady stále nevyriešené? Ak ste sa zasekli, pozrite si odpovede nižšie a zistite, aké bystré sú vaše detektívne schopnosti!

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov