Zaujímavosti

TOP10 najšialenejších spôsobov, akými chcú ľudia schudnúť

schudnúť

videní: 643

6. Ipecac sirup

schudnúť

Ide o sirup, ktorý používajú lekári na vyvrátenie žalúdka pacienta, ktorý mohol byť otrávený. Jednoducho tento sirup spôsobuje zvracanie.

7. Močové injekcie

WLinjection-610x429

Toto znie naozaj šialene. Akokoľvek bláznivé to je, neodrádza to ľudí, aby si injekčne pichali moč tehotných žien. Moč tehotných žien totiž obsahuje hormón, ktorý môže ľudský mozog dostať do domnienky, že je telo v stave gravidity. Tým sa zvýši rýchlosť metabolizmu a teda aj spaľovania kalórií.

8. Ana Boot Camp

WLbootcamp-610x407

Ide o naozajstný extrém. Internetom sa šíria stránky, ktoré propagujú anorektický spôsob života. Ide o “životný štýl” s prísnou kontrolou kalórií a stravovacích návykov. To môže viesť až k infarktu a poškodeniu orgánov.

9. Vatová diéta

WLcottonballs-610x458

Známa najmä u modeliek. Pri tejto diéte človek v snahe schudnúť požíva len vatové guličky namočené vo vode. Telo si myslí, že jedlo, avšak stále pokračuje v hladovke. Tento spôsob môže byť veľmi nebezpečný. Vata sa môže zhromažďovať v črevách a spôsobiť tak naozajstné problémy.

10. Pásomnica

WLtapeworm-610x464

Princíp tohto chudnutia spočíva v tom, že človek zje ozajstnú pásomnicu, ktorú nechá vo svojom tele rásť. Pásomnica parazituje na človeku. Všetko, čo zje, požije vlastne parazit.

Zdroj: List25 topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov