Foto

Celebrity, ktorých morálny kompas robí tento svet lepším

celebrity

videní: 1.6K

Spolutvorca Simpsonovcov Sam Simon venoval svoj majetok charitatívnym organizáciám pre zvieratá

celebrity

Sam Simon bol jedným z tvorcov seriálu Simpsonovci. Rovnako známy by však mal byť aj vďaka svojim charitatívnym aktivitám. Založil Nadáciu Sama Simona, ktorej cieľom je výcvik sluchovo postihnutých psov, ktorí dokážu upozorniť svojich sluchovo postihnutých majiteľov na rôzne zvuky.

Táto charitatívna organizácia pomáha aj veteránom tým, že im poskytuje psích spoločníkov, ktorí pomáhajú pri ich posttraumatickej stresovej poruche. Po Simonovej smrti odkázal svoj majetok niekoľkým charitatívnym organizáciám zameraným na zvieratá, najmä svojej vlastnej nadácii.

Ian Somerhalder založil organizáciu zameranú na ochranu divokej prírody

celebrity

Ian Somerhalder je herec a environmentalista, ktorý dosť intenzívne investoval do záchrany a ochrany divokej prírody. Založil nadáciu Ian Somerhalder Foundation s cieľom rozvíjať vedu, podporovať ochranu prírodných zdrojov a podporovať znevýhodnených.

Nadácia podporuje programy, ktoré sú zamerané na ochranu životného prostredia, a má špeciálne granty, ktoré sa poskytujú na pomoc zvieratám v núdzi.

Nadácia Leonarda Dicapria sa venuje pomoci planéte

celebrity

Leonardo DiCaprio je známy nielen vďaka svojim ikonickým úlohám, ale je aj veľmi oddaným zástancom boja proti klimatickým zmenám. Pred viac ako desiatimi rokmi založil Nadáciu Leonarda DiCapria, organizáciu zameranú na ochranu a blaho Zeme a jej obyvateľov.

Nadácia podporuje rôzne kampane a iniciatívy, financuje šesť programov venovaných ochrane divokej prírody a dokonca udeľuje granty.

Zdroj: boredpanda / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov