Foto

Celebrity, ktorých morálny kompas robí tento svet lepším

celebrity

videní: 1.6K

Nadácia Dolly Parton sa podieľa na globálnej filantropii

Dolly Parton by mala byť známa nielen vďaka svojej hudbe, ale aj vďaka svojej filantropii! Speváčka založila neziskovú organizáciu The Dollywood Foundation, ktorá zahŕňa programy ako The Imagination Library (Knižnica predstavivosti), ktorá posiela knihy deťom po celom svete, aby pomohla podporovať gramotnosť.

Jej nadácia tiež ponúka štipendiá a finančnú pomoc tým, ktorí ju potrebujú.

Ashton Kutcher založil neziskovú organizáciu na boj proti obchodovaniu s ľuďmi

Známy herec Ashton Kutcher venuje svoj čas a prostriedky boju proti obchodovaniu s ľuďmi. V roku 2012 spolu so svojou bývalou manželkou Demi Moore založil organizáciu Thorn, ktorá pomáha chrániť zraniteľné deti pred obchodovaním s ľuďmi.

Cieľom tejto neziskovej organizácie je využiť zdroje technologických spoločností vrátane Google, Yahoo, Microsoft, Facebook a Tumblr na pomoc vládnym agentúram pri ich práci na zastavenie online detskej pornografie a obchodovania s ľuďmi.

George Michael roky v tichosti prispieval charitatívnym organizáciám, dokonca sa im venoval ako dobrovoľník

George Michael bol dôkazom toho, že tichá láskavosť hovorí hlasnejšie ako slová. Dlhodobo podporoval neziskovú losangeleskú charitatívnu organizáciu Project Angel Food.

Jeho dary sa držali v úzadí, ale po jeho smrti prišli ľudia verejne zatlieskať spevákovi za to, že roky daroval peniaze a pomohol tisícom ľudí. Okrem peňazí Michael pre charitu dobrovoľne venoval aj svoj čas!

Emma Watson sa stala veľvyslankyňou dobrej vôle OSN pre ženy a vyjadrila sa ku globálnym problémom

celebrity

Herečka Emma Watson je veľvyslankyňou dobrej vôle OSN pre ženy a má za sebou množstvo chvályhodných aktivít vrátane podpory vzdelávania dievčat, spravodlivého obchodu a ekologického oblečenia. S humanitárnymi aktivitami vycestovala aj do Bangladéša, Zambie a na africký vidiek.

Watson bola tiež vymenovaná za veľvyslankyňu organizácie Camfed International. Založila aj feministický knižný klub Naša spoločná polica, ktorého cieľom bolo posilniť postavenie žien a podporiť čítanie (žiaľ, klub je v súčasnosti neaktívny).

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov