Foto

Oblečenie, vďaka ktorému môžete v okamihu vyzerať mladšie

oblečenie

videní: 595

Kovové doplnky a lesklé látky

Predpokladá sa, že čierne oblečenie vám môže pridať niekoľko rokov, ale to neznamená, že sa ženy musia vyhýbať čiernej farbe. Svetlý doplnok umiestnený v blízkosti tváre alebo kovové šperky môžu osviežiť váš vzhľad. Čiernu látku, ktorá je mierne lesklá, môžete tiež nosiť bez obáv, že budete vyzerať staršie.

Výstrih do V

Správny výstrih môže osviežiť váš vzhľad a zdôrazniť prednosti tela. Odborníci sa domnievajú, že najlepší je výstrih do V. Ostatné tvary výstrihov naň okamžite strácajú. Odborníci tiež neodporúčajú zakrývať krk golierom alebo nosiť chokery.

Nadrozmerná džínsová bunda

oblečenie

Ak chcete vyzerať mlado, vyberte si džínsové oblečenie. Džínsovú bundu si môžete obliecť napríklad cez šaty alebo košeľu. Vintage alebo oversized modely vyzerajú ešte relevantnejšie. Obyčajné džínsové bundy štandardnej dĺžky však zvyčajne nosia len zástupcovia staršej generácie.

Oblečenie v neutrálnych farbách

oblečenie

Oblečenie s potlačou je atraktívne, pretože nevyzerá nudne. Budete však za to musieť zaplatiť svojím mladistvým vzhľadom. Ak chcete vytvoriť sofistikovaný imidž a nepreťažiť svoj outfit, je lepšie zvoliť jednofarebné oblečenie v neutrálnych farbách.

Zdroj: brightside / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov