Foto

Influenceri zašli priďaleko: Najbláznivejšie činy, ktoré sa dostali do titulkov novín

influenceri

videní: 661

Influenceri zašli priďaleko: Najbláznivejšie činy, ktoré sa dostali do titulkov novín. Na prvý pohľad sa to možno nezdá, ale byť influencerom môže byť ťažké.

V takomto konkurenčnom a rýchlo sa rozvíjajúcom odvetví musí mať osoba pôsobiaca v sociálnych médiách skvelú stratégiu značky, byť konzistentná, vytvárať originálny obsah a byť na vrchole každého trendu, aby sa jej publikum vracalo za ďalšími. To všetko pri snahe udržať si svoj nablýskaný imidž, aby dostávali ponuky značiek a zarábali na živobytie.

Niektorí influenceri však v snahe prilákať divákov, získať kliknutia a sledovateľov zachádzajú priďaleko bez toho, aby si uvedomili, že to, čo robia, je ignorantské a niekedy dokonca úplne nesprávne. Nanešťastie pre nich, ich nesprávne konanie zvyčajne nezostane bez povšimnutia a skončí v správach, aby ho všetci videli a zahanbili sa.

A instagramový účet Influencers In The Wild (influenceri v divočine) odviedol skvelú prácu pri zhromažďovaní niektorých z tých najšokujúcejších. Pokračujte v rolovaní, aby ste ich našli, a nezabudnite nám dať dole vedieť svoje názory.

Influenceri zašli priďaleko: Najbláznivejšie činy, ktoré sa dostali do titulkov novín

 

Instagramová influencerka Kat Torres bola odsúdená na osem rokov väzenia za obchodovanie s ľuďmi a zotročovanie mladej Brazílčanky

Torres, bývalá modelka, ktorá tvrdila, že má duchovné schopnosti, lákala zraniteľných nasledovníkov, aby s ňou žili v USA, a sľubovala im, že im pomôže dosiahnuť ich sny. Nútila ich pracovať ako striptérky a prostitútky, brala im zárobky a izolovala ich od priateľov a rodiny.

FBI sa do prípadu zapojila, keď boli dve ženy nahlásené ako nezvestné, čo viedlo k pátraniu, ktoré sa skončilo ich záchranou. Torresová všetky obvinenia popiera, ale viac ako 20 žien nahlásilo, že ich podviedla alebo zneužila.

Tínedžer čelí obvineniu z trestného činu za vykoľajenie vlaku v Nebraske

V tomto okamihu by ste mali vyplniť povolenie na otvorenie účtu na sociálnej sieti.

“Sedemnásťročný YouTuber z Bennetu v Nebraske bol obvinený z dvoch trestných činov za to, že údajne spôsobil vykoľajenie vlaku, aby vytvoril obsah pre svoj kanál YouTube. K incidentu došlo 21. apríla 2024, pričom vznikla škoda vo výške viac ako 350 000 dolárov. Tínedžer údajne manipuloval s výhybkou, čím spôsobil zrážku vlaku BNSF s poškodeným vagónom uhlia na opravárenskej trati.”

Influencerka zaplatila žene, ktorá nevie plávať, 20 dolárov za plávanie počas živého vysielania a potom odišla

Influencerka sociálnych médií Natalie Reynolds je obvinená z toho, že počas živého vysielania presvedčila neplavca, aby skočil do jazera Lady Bird v texaskom Austine, a potom opustila miesto činu, keď žena volala o pomoc. Reynoldsová zaplatila žene 20 dolárov v rámci výzvy na lovenie odpadkov. Žena, ktorá sa vyjadrila, že nevie plávať, skočila do jazera a bojovala vo vode.

Reynolds spanikáril a z miesta činu ušiel, pričom ženu nechal bojovať. K jazeru boli vyslaní záchranári a ženu zachránili. Reynolds v následnom živom vysielaní obhajovala svoje konanie a tvrdila, že odišla na príkaz svojho tímu.

Bývalá “mamafluencerka” bola odsúdená na maximálne 30 rokov väzenia za zneužívanie detí s priťažujúcimi okolnosťami

Bolo len otázkou času, kedy sa z nás stane továreň na trianglové košele mamičkovských blogeriek. Som si istý, že väčšina z nich to nemyslí zle, ale všetci sme videli tie mama influencerky, ktoré sa zdajú byť trochu “príliš dokonalé”. Nikdy som nepredpokladal, že to pôjde až takto do temnoty, ale vždy to bolo aspoň trochu od veci. Všetky podrobnosti sú uvedené nižšie:

Ruby Franke, bývalá “mamafluencerka” z YouTube, bola odsúdená na maximálne 30 rokov väzenia po tom, ako sa priznala k viacerým bodom obžaloby z ťažkého zneužívania detí.

Jej obchodná partnerka Jodi Hildebrand dostala rovnaký trest za svoju úlohu v krutom zaobchádzaní.

V dohode o priznaní viny sa Franke priznala, že fyzicky týrala svojho 12-ročného syna, držala mu hlavu pod vodou, odopierala mu jedlo a zväzovala mu ruky a nohy po tom, ako sa pokúsil o útek.

Podobné týranie znášala aj Franke 9-ročná dcéra.

Franke týranie roky tajila a každodenný život svojej rodiny v Utahu dokumentovala na svojom populárnom kanáli YouTube “8 passangers” (8 pasažierov).

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov