Foto

Umelec oživuje kov zo skládky opätovným použitím na svoje úžasné sochy

umelec

videní: 1.1K

Umelec oživuje kov zo skládky opätovným použitím na svoje úžasné sochy: Brian Mock, inovatívny umelec z Oregonu, vďaka použitiu kovu na výrobu svojich sôch zabránil skládkam približne 20-30 ton kovu.

Čokoľvek od vidličiek po skrutky alebo časti auta sa v Brianových rukách môže premeniť na majstrovské dielo. Hoci väčšina jeho prác je na zákazku, podelil sa o to, že jeho tvorivý proces sa začína hrubým náčrtom a potom ho vedie obrovský inventár kusov. Brian používa ako hlavnú metódu výroby zváranie kovov inertným plynom, ale dôležitou súčasťou procesu sú aj iné techniky, ako napríklad rezanie kovov a brúsenie.

Brianov prístup k tvorbe inšpiruje k posunu smerom k udržateľnejším postupom a dokazuje, že krása môže vzniknúť aj na tých najneočakávanejších miestach.

Umelec oživuje kov zo skládky opätovným použitím na svoje úžasné sochy

#1

#2

#3

Keď Mock vyrastal, rád kreslil. Keď bol starší, začal maľovať a vyrezávať z dreva. Až koncom 90. rokov objavil svoju skutočnú vášeň, keď začal vytvárať sochy z recyklovaného kovu. To ho veľmi nadchlo a prinútilo k tvorivosti. Sám sa naučil zvárať a stal sa v tom naozaj dobrým, vďaka čomu je jeho umenie výnimočné a dobre spracované

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov