Tipy a triky

Veci, ktoré posunú vaše pohodlie na úplne novú úroveň

veci

videní: 651

Silikónová špongia na riad

Bežné špongie sa rýchlo opotrebujú a vyžadujú si častú výmenu, ak nechcete, aby sa na vašom riade objavili a preniesli škodlivé baktérie. Silikónové hlavice kefiek vďaka svojej štruktúre neabsorbujú vlhkosť a čiastočky jedla, oveľa ľahšie sa čistia a rýchlejšie schnú, takže vydržia dlhšie.

Nástroj 2 v 1 na umývanie okien a zrkadiel

Pri umývaní zrkadiel a okien je často potrebné použiť množstvo čistiacich nástrojov. A málokedy myslíme na to, že v súčasnosti existujú praktické zariadenia, ktoré kombinujú niekoľko funkcií. Napríklad s touto miniatúrnou škrabkou so špongiou môžete zrkadlo utrieť a odstrániť z neho vodu jediným pohybom ruky.

Teleskopická polička na sušenie riadu a zeleniny

Ak máte malý drez bez prídavnej vaničky, je ťažké nájsť miesto na čerstvo umytý riad alebo ovocie a zeleninu, aby voda mohla odtiecť. Táto teleskopická polička je vhodná pre akýkoľvek drez a vyrieši tento problém.

Vodovodná batéria s výsuvným kohútikom

Výsuvné batérie sú pohodlné z viacerých dôvodov. Možno ich použiť na umývanie zeleniny, plnenie hrncov vodou (keď je drez plný riadu) a na udržiavanie čistoty drezu. Keď umývate riad a mydlo zostáva na stenách drezu, batéria uľahčuje umývanie drezu.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov