Tipy a triky

Veci, ktoré posunú vaše pohodlie na úplne novú úroveň

veci

videní: 650

Veci, ktoré posunú vaše pohodlie na úplne novú úroveň: V modernom svete existuje veľké množstvo zbytočných aj skutočne užitočných produktov na riešenie každodenných problémov, ktoré si mnohí zvykli akceptovať. Túto druhú kategóriu sme dôkladne preskúmali a našli sme pomerne veľa praktických predmetov. Preto sme sa rozhodli zhromaždiť najrôznejšie užitočné veci, ktoré vám uľahčia každodenné úlohy.

Veci, ktoré posunú vaše pohodlie na úplne novú úroveň

Silikónové držiaky pre bezdrôtové slúchadlá

Veci

Ak neustále používate bezdrôtové slúchadlá, potom viete, že v určitých situáciách vám môžu ľahko vypadnúť z uší. Napríklad počas aktívnych športových aktivít alebo pri kúpaní. Našťastie pre tieto situácie existuje špeciálne silikónové príslušenstvo, ktoré slúchadlá v ušiach pevne udrží za akýchkoľvek podmienok.

Sprchová hlavica, ktorá zvyšuje tlak vody

Veci

Môže sa stať, že máte slabý tlak vody. Je to dosť nepríjemné, keď si potrebujete umyť ruky alebo umyť riad, nehovoriac o sprchovaní. Pravdepodobne existujú radikálnejšie spôsoby riešenia problému: napríklad zavolať inštalatéra alebo vykonať rekonštrukciu.

Existuje však aj jednoduchý spôsob – použiť inú sprchovú hlavicu. Vďaka svojej konštrukcii zvyšuje tlak vody a má masážny účinok.

Vešiak a sušička

Veci

Možno ste sa už ocitli v situácii, keď ste potrebovali niečo vysušiť rýchlejšie ako zvyčajne. Presne na to slúži digitálna sušička. Je to ako sušič vlasov, ale prúd vzduchu je nasmerovaný pozdĺž látky.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov