Foto

Potravinové škandály: Najnechutnejšie z nich, ktorým neuveríte

potravinové škandály

videní: 1.6K

Kuracie mäso zo supermarketov s vodou a prídavnými látkami

V niektorých obchodoch s potravinami sú mrazené kuracie prsia napumpované vodou a prísadami v procese nazývanom „tumbling“. Aj keď sa v tomto odvetví uvádza, že vďaka tomuto procesu je kurča „šťavnatejšie“, len málo spotrebiteľov vie, že si kupujú výrobok s veľkým množstvom vody.

Bravčové mäso svietiace v tme nájdené v Číne

Istý muž v Číne objavil, že jeho bravčové mäso v tme svieti na modro. Vraj vyzeralo ako svetlušky. Vedci uviedli, že je pravdepodobné, že bravčové mäso bolo kŕmené vysokým množstvom fosforu a že každý, kto to uvidí, by nemal mäso jesť.

Mäso z potkanov sa v Číne predáva ako jahňacie

Gang obchodníkov v Číne nakúpil množstvo mäsa z potkanov, líšok a hrdziakov a potom ho predával ako jahňacie. Pred predajom na trhu mäso zaliali želatínou, červenými farbivami a dusičnanmi. Ministerstvo verejnej bezpečnosti túto operáciu potlačilo a šesťdesiattri ľudí bolo zatknutých.

Škandál s čerstvými žemľami Hardee’s

Keď spoločnosť Hardee’s prišla v roku 2009 do Pakistanu, vydala sériu reklám, z ktorých jedna sa volala „Fresh Buns“. Žena v nej rukou pevne chytá dve vhodne umiestnené žemle. Táto narážka nikomu neunikla.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov