Tipy a triky

Tipy a triky: Mnoho ľudí nevie, ako tieto veci používať. Viete to vy?

tipy a triky

videní: 457

Tipy a triky: Mnoho ľudí nevie, ako tieto veci používať. Viete to vy? Zvyčajne sa nezamýšľame nad vecami, ktoré používame každý deň. Zdajú sa nám také jednoduché a známe. A je naozaj ťažké uhádnuť, že by mohlo existovať viac ako jeden spôsob ich použitia.

Rozhodli sme sa zistiť, ktoré každodenné veci nepoužívame tak, ako boli určené.

Tipy a triky: Mnoho ľudí nevie, ako tieto veci používať. Viete to vy?

Zátka na fľašu s olejom

Zátka s krúžkom priamo pod hlavným uzáverom môže byť skutočne užitočná. Ak krúžok otočíte nadol a vložíte ho späť do hrdla fľaše, bude fungovať ako ventil. Môžete ním regulovať množstvo oleja, ktoré sa vyleje z fľaše.

Mikrovlnná rúra

Ak si často všímate, že sa jedlo v mikrovlnnej rúre ohrieva nerovnomerne (okraje sú horúce a stred studený), skúste tanier položiť k jednému z okrajov, nie do stredu. Tento jednoduchý trik vám umožní ohrievať jedlo rovnomernejšie.

Umývačka riadu

Ak chcete zabezpečiť maximálnu účinnosť umývačky riadu, nepreťažujte ju a nedávajte taniere na seba. Odborníci tiež odporúčajú umiestniť taniere zo sacharidov (zemiaky a paradajky) do stredu a z bielkovín (vajcia) – na okraje.

Ak to urobíte, miesta so sacharidmi budú pod najsilnejšími prúdmi vody. A okraje sa budú namáčať dlhší čas, čo je ideálne pre bielkovinové miesta.

Pracie kapsule

Pracie kapsuly môžu byť úplne zbytočné, ak ich položíte na bielizeň. Správny spôsob je vložiť ich najprv do práčky a potom na ne položiť bielizeň. Mimochodom, ak periete oblečenie pri nízkej teplote, obal kapsuly sa nemusí vo vode úplne rozpustiť a mohol by zanechať škvrny.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov