Foto

Práca: Ľudia, ktorí nenávidia svoju prácu a ani sa to nesnažia skrývať

práca

videní: 758

Práca: Ľudia, ktorí nenávidia svoju prácu a ani sa to nesnažia skrývať. Práca, ktorú nemáte radi, môže byť otravná. Tu je pre vás smutná štatistika: podľa LinkedIn 85 % zamestnancov nemá rado svoje pracovisko. Či už ide o ich šéfa, miesto, kolegov, zákazníkov alebo len samotnú povahu práce, mnohí ľudia by sa radšej flákali alebo robili niečo iné.

Keď človek svoju prácu nenávidí, pravdepodobne ju nerobí veľmi dobre. Práve tu vzniká subreddit „Nie je to moja práca“. Zbierajú sa tu najlepšie a najvtipnejšie prípady, keď zamestnanci robia absolútne minimum, ktoré majú v popise práce. A dnes vám predstavujeme tie najlepšie z najlepších fotiek z komunity. Pracujte inteligentnejšie, nie ťažšie, však?

Vidieť, ako ostatní robia v práci minimum, môže byť zábavné. To platí, kým sa to nestane na vašom vlastnom pracovisku. Niekedy totiž ľudia môžu mentalitu „Nie je to moja práca“ doviesť do extrému, čo môže byť pre ostatných dokonca nebezpečné. Každá práca má prvky, ktoré sú menej zaujímavé, ba dokonca úplne neatraktívne.

Práca: Ľudia, ktorí nenávidia svoju prácu a ani sa to nesnažia skrývať

Opravil som pokazené hodiny, šéfe

Nový koníček? V poriadku

Bezpečnostný pes. Aké je to plemeno? Husky?

Ušetrite peniaze použitím rovnakého herca. Mám herca, šéfe!

Tak, to by malo stačiť

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov