Foto

Najrešpektovanejšie krajiny sveta zoradené podľa globálneho vnímania

krajiny

videní: 734

Najrešpektovanejšie krajiny sveta zoradené podľa globálneho vnímania: Reputation Institute každoročne zostavuje rebríček krajín na základe ich globálneho vnímania. Tento index využíva tri hlavné body: hospodárstvo, životné prostredie a správu vecí verejných.

Ľudia hodnotia ekonomiku skúmaním produktov, značiek a technológií spolu so spoľahlivosťou a kvalitou pracovnej sily. V prípade životného prostredia berú do úvahy krásu krajiny a ústretovosť ľudí. Správa vecí verejných zahŕňa to, ako bezpečne sa ľudia cítia, ich názory na sociálne a hospodárske pravidlá a presvedčenie o etike národa. Ste zvedaví na podrobnosti? Pozrite si index. Tu objavíte 10 národov, ktoré sú najobdivovanejšími na celom svete.

Najrešpektovanejšie krajiny sveta zoradené podľa globálneho vnímania

Belgicko

Skóre: 72,3

Hlavné mesto Európskej únie, ktoré získalo vysoké skóre v oblasti bezpečnosti, etiky, zodpovednej vlády, efektívnosti a progresívnej politiky, je známe nielen svojimi chutnými vafľami.

Holandsko

Skóre: 73,7

Holandsko je prvou krajinou na našom zozname, ktorá sa umiestnila v prvej desiatke vo všetkých troch kategóriách (príťažlivé životné prostredie, vyspelá ekonomika, efektívna vláda).

Dánsko

Skóre: 74,5

Dánsko je jednou z viacerých severských krajín, preto nie je prekvapením, že je považované za jedno z najlepších miest na život, prácu a štúdium.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov