videní: 661
Pred varením odstránim chvosty kreviet. Očividne by ste nemali, ale chvosty sú nechutné
Robím a jem surové cesto na sušienky. S vajíčkami. Najlepšia pochúťka. Nikdy mi z toho nebolo zle
Na všetko používam svoj šéfkuchársky nôž. Všetky moje ostatné nože sú len preto, aby kuchyňa vyzerala pekne
Varím s maslom viac ako s olejmi. Chutí to lepšie. Nie je to také zdravé, ale stojí mi to za to!
Nekrčím si prsty pri rezaní vecí. Varím 50 rokov a porezal som sa len párkrát a zvyčajne nie pri krájaní. Cítim, že mám lepšiu priľnavosť
Moja tajná ingrediencia glutamát sodný
Používam solené maslo a do receptov na pečenie nepridávam soľ. Moje zákusky/pečivo skončia vždy perfektne, jemne solené
Moja mama šéfkuchárka ma naučila, že šalát sa nemá krájať, ale iba trhať. Trhanie šalátu a následné opláchnutie/umývanie bola moja práca pred večerou a nenávidela som to. Teraz krájam šalát iba nožom, odmietam ho trhať