Zaujímavosti

Potravinové zločiny! Ľudia sa priznali, čo robia vo svojich kuchyniach

potravinové zločiny

videní: 661

 

Pred varením odstránim chvosty kreviet. Očividne by ste nemali, ale chvosty sú nechutné

Robím a jem surové cesto na sušienky. S vajíčkami. Najlepšia pochúťka. Nikdy mi z toho nebolo zle

 

 

Na všetko používam svoj šéfkuchársky nôž. Všetky moje ostatné nože sú len preto, aby kuchyňa vyzerala pekne

Varím s maslom viac ako s olejmi. Chutí to lepšie. Nie je to také zdravé, ale stojí mi to za to!

Nekrčím si prsty pri rezaní vecí. Varím 50 rokov a porezal som sa len párkrát a zvyčajne nie pri krájaní. Cítim, že mám lepšiu priľnavosť

Moja tajná ingrediencia glutamát sodný

potravinové zločiny

Používam solené maslo a do receptov na pečenie nepridávam soľ. Moje zákusky/pečivo skončia vždy perfektne, jemne solené

Moja mama šéfkuchárka ma naučila, že šalát sa nemá krájať, ale iba trhať. Trhanie šalátu a následné opláchnutie/umývanie bola moja práca pred večerou a nenávidela som to. Teraz krájam šalát iba nožom, odmietam ho trhať

 

Zdroj: demilked | topdesat

 

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov