Foto

Domy, ktorými naštvali svojich susedov. Naštvú aj vás?

domy

videní: 1.8K

Domy postavené zo zášti: Naštvali svojich susedov, naštvú aj vás? Zloba bola v histórii zdrojom mnohých vecí. Vznik Lamborghini, ako ho poznáme. Podlahová mozaika vtedajšieho prezidenta Georgea W. Busha, ktorú vytvoril Saddám Husajn. Nie sú to však len hviezdy, ktoré ohŕňajú nosom nad mocou – spýtajte sa majiteľa akéhokoľvek zlomyseľného domu, ktorý odmietol predať svoj dom ľuďom, ktorí na ňom chceli zarobiť.

Tu je 10 ľudí, ktorí odmietli čo i len pomyslieť na predaj svojich domov realitným kumpánom – od domu neisto umiestneného uprostred čínskej diaľnice až po torontské kondomínium, ktoré bolo celé rozrezané na polovicu, aby uvoľnilo miesto novej výstavbe.

Domy postavené zo zášti: Naštvali svojich susedov, naštvú aj vás?

Starý dom v Marbleheade, Massachusetts

“Ďalšie vysvetlenie je, že dom široký tri metre, dosť vysoký na to, aby zakrýval výhľad na dva ďalšie domy na Orne Street, bol postavený preto, lebo jeho majiteľ bol rozrušený svojím malým podielom na otcovom majetku, a preto sa rozhodol pokaziť výhľad svojim starším bratom.”

“Alameda Spite House” v meste Alameda v Kalifornii

“Napriek tomu, že pánovi Charlesovi Frolingovi zostal malý pozemok, postavil si zo zášti svoj dom a zakryl výhľad susedovi, ktorý dúfal, že rozšíri svoj pozemok.”

Dom v meste Vancouver, Kanada

“Našiel som tento pikantný dom v zadnej uličke priemyselnej oblasti vo Vancouveri.”

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov