videní: 1.3K
V dnešnej dobe gastronómie sa servírovanie jedál stáva neodmysliteľnou súčasťou celkového zážitku pri návšteve reštaurácie. Okrem chutí a vôní sa stále viac kladie dôraz aj na estetický a zmyslový dojem, ktorý jedlo vyvoláva. Nie vždy sú však tieto nové prístupy k servírovaniu vítané s otvorenou náručou.
Návštevníci si často kladú otázku, či je servírovanie nových, netradičných spôsobov jedla reálnym vylepšením gastronomického zážitku alebo iba pózou na sociálnych médiách. V tomto článku sa pozrieme na nedávne kontroverzie v niektorých reštauráciách, ktoré vzbudili pobúrenie medzi návštevníkmi. Tieto reštaurácie sa snažia inovovať v spôsobe podávania jedál, no ich prístupy vyvolali vášnivé diskusie a rozporuplné názory. Našťastie to návštevníci prijali s úsmevom na tvári.
Servírovanie jedál v týchto reštauráciách pobúrilo návštevníkov
Polievka v ugrilovanej kapuste
Neviem sa rozhodnúť, či to mám zjesť alebo rovno s lopatou vyhodiť
V reštaurácii s dvoma hviezdičkami sme dostali toto
Môj priateľ mal chuť na nachos – dostal to v miske pre psov
Cestoviny podávané takto sme naozaj ešte nevideli