Foto

Hromadná bitka počas letu si vyžiadala núdzové pristátie po tom, čo si žena odmietla vymeniť miesto

núdzové pristátie

videní: 1.1K

Hromadná bitka počas letu si vyžiadala núdzové pristátie po tom, čo si žena odmietla vymeniť miesto: Let spoločnosti Ryanair z marockého Agadiru do Londýna na letisko Stansted musel v stredu 3. júla 2024 núdzovo pristáť po tom, čo ostrá hádka o usporiadanie sedadiel prerástla do fyzickej potýčky medzi cestujúcimi.

Niektorí cestujúci, ktorí sa ocitli v nepríjemnej situácii, začali mať záchvaty paniky a problémy s dýchaním, zatiaľ čo deti plakali a palubný personál sa snažil zvládnuť chaos, ktorý trval viac ako dve hodiny.

Hromadná bitka počas letu si vyžiadala núdzové pristátie po tom, čo si žena odmietla vymeniť miesto

Chaos vyvolal spor medzi dvoma rodinami o miesto

Podľa výpovede svedka pre denník The Sun, ktorý si želal zostať v anonymite, sa incident začal, keď muž vo veku okolo 20 rokov požiadal ženu, aby si vymenili miesta a on mohol sedieť so svojou manželkou a deťmi. Žena, ktorá sedela s vlastnou dcérou a manželom, to odmietla a situácia sa rýchlo zvrhla na vyhrážky a nezrozumiteľný krik.

Po vstupe do lietadla a hneď, ako bolo možné bezpečne odstrániť bezpečnostné pásy, manžel ženy zasiahol na jej obranu, čo vyústilo do fyzickej bitky medzi oboma rodinami. Muži sa začali navzájom udierať a ostatní cestujúci sa pridali.

“Bolo to ako let z pekla,” hovorí svedok

Keď pilot videl, že sa situácia vymyká spod kontroly posádky, rozhodol sa požiadať o lekársku a bezpečnostnú pomoc na najbližšom letisku, čo znamenalo, že musel lietadlo odkloniť do Marrákeša v Maroku, a to len v 36. minúte letu.

“Všetko sa to vystupňovalo z toho, že jeden cestujúci si chcel vymeniť sedadlo. Snažili sa udrieť jeden druhého,” dodal svedok. “Potom jedna pani v rade za nimi začala mať záchvat paniky z toho všetkého, čo sa dialo. Kričala a boli tam plačúce deti. Bolo to ako efekt snehovej gule – všetko sa na seba nabaľovalo.”

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov