Zaujímavosti

Test osobnosti: Tvar vašej tváre odhalí vaše skryté osobnostné črty

test osobnosti

videní: 1.2K

Test osobnosti tvaru tváre: Pozorovali ste svoj tvar tváre? Máte oválnu alebo okrúhlu tvár? Objavte svoje skryté osobnostné črty, správanie, temperament, silné a slabé stránky, prístup k životu, kariére a vzťahom.

Pozerali ste sa niekedy do zrkadla a premýšľali ste, či tvar vašej tváre odráža vaše vnútro? Fyziognómia, teda posudzovanie charakteru podľa čŕt tváre, už stáročia fascinuje kultúry na celom svete.

Test osobnosti: Tvar vašej tváre odhalí vaše skryté osobnostné črty

Jean Haner, ktorá sa venuje fyziognómii, sa zaoberá touto súvislosťou a naznačuje, že samotná štruktúra našej tváre môže poskytnúť pohľad na naše základné osobnostné črty a na to, ako pristupujeme k životným výzvam.

Štúdie naznačujú fascinujúce prepojenie medzi tvarom tváre a osobnosťou. Výskumná štúdia s názvom “Face Shape-Based Physiognomy in LinkedIn Profiles” (Fyziognómia založená na tvare tváre v profiloch LinkedIn) uvádza, že profilové fotografie nahrané na LinkedIn môžu poskytnúť analýzu osobnosti uchádzačov o zamestnanie alebo známych na základe skúmania ich tváre.

V štúdii sa ďalej uvádza, že profilové fotografie, ktoré sú k dispozícii na stránkach sociálnych médií, možno pomocou technologického pokroku použiť na predpovedanie osobnosti človeka s vylepšenou fyziognómiou.

Výskum v 90. rokoch minulého storočia naznačil, že najmä tri prvky osobnosti – moc, srdečnosť a úprimnosť – možno spoľahlivo odvodiť na základe pohľadu na črty tváre. Ste teda pripravení vydať sa na cestu sebapoznávania fascinujúcim svetom tvarov tváre a osobnosti?

Zdieľajte tento fascinujúci test osobnosti podľa tvaru tváre so svojimi priateľmi a rodinou, aby aj oni mohli objaviť svoje osobnostné črty na základe spôsobu držania telefónu.

Pozrite sa na obrázok vyššie a preskúmajte svoj tvar tváre. Tvar vašej tváre odhaľuje prekvapivé črty osobnosti. Nižšie si podrobne prečítajte osobnostné črty spojené s tvarom vašej tváre.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov