Foto

Čínske trhy: Šialené veci, ktoré nájdete len na čínskych trhoch

čínske trhy

videní: 1.4K

Kombinácia pomarančového džúsu a oleja

Nie som si istý, čo sa v čínskych kuchyniach varí, ale zdá sa, že niečo si vyžaduje kombinácia oleja na varenie s pomarančovou šťavou. Preto ich môžete dostať v praktickom balení dva v jednom.

Ryža v obrovských nádobách

Ryža je v Číne základnou surovinou, ktorej ľudia ročne spotrebujú viac ako 150 miliónov ton. Preto nie je prekvapením, že ju veľké obchody ako Walmart predávajú v obrovských množstvách – často v obrovských kadiach. Stačí ponoriť plastovú nádobu, nabrať si toľko, koľko chcete, a nasypať si ju do tašky. Mne to skôr pripomína pieskovisko, takže možno držte deti ďalej!

Bikini pre mužov

Surové mäso je v čínskych obchodoch Walmart všade, ale čo vaše mäso? S týmto priliehavým kúskom spodnej bielizne na celé telo sa môžete cítiť príjemne a útulne. Je tiež “antibakteriálna”, aby chránila vaše dôležité partie.

Obrovské škatule na mlieko

Máte už dosť toho, že vám dochádza mlieko do cereálií? Skúste použiť tieto obrovské škatule na mlieko. Najlepšie na tom je, že ich nemusíte dávať do chladničky. Nie sú síce také pohodlné ako malé kartóny, na ktoré je väčšina z nás zvyknutá, ale určite by vydržali dlhšie.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov