Foto

Čínske trhy: Šialené veci, ktoré nájdete len na čínskych trhoch

čínske trhy

videní: 512

Čínske trhy: Šialené veci, ktoré nájdete len na čínskych trhoch: Od svojho otvorenia v Číne v roku 1996 sa spoločnosť Walmart snažila prispôsobiť miestnemu vkusu. A nebudete veriť, že niektoré výrobky vážne predávajú.

Tu je 10 bláznivých vecí, ktoré obsahujú len čínske trhy, kde sa obyčajné stáva neobyčajným.

Čínske trhy: Šialené veci, ktoré nájdete len na čínskych trhoch

Krokodílie mäso

Chcete, aby bola večera nezabudnuteľná? Čo tak podávať čerstvé krokodílie mäso? V Číne sa krokodíly spájajú s tradičnou medicínou a jedia sa už viac ako štyri storočia. Väčšina tohto mäsa pochádza z Afriky a často sa z neho pripravuje guláš, polievka, buď varené, alebo dokonca grilované – hovorí sa, že chutí ako kuracie.

Kuracie beháky

Napriek tomu, že každý Američan zje v priemere 50 kilogramov kuracieho mäsa ročne, jedna jeho časť sa ešte stále nedostala na stôl: kuracie beháky. Väčšina z nich sa posiela do Číny, kde je ťažké sa im vyhnúť.

Živé žaby

Keď hovoríme o mäse, ako čerstvé je príliš čerstvé? A čo živé? Tieto žaby, ktoré poskakujú v malých nádržiach, sú pripravené skočiť do vašej tašky a vziať si ich domov. Niektorí ľudia v Číne dokonca veria, že konzumácia živých žiab môže pomôcť pri liečbe žalúdočných chorôb.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov