Foto

Jednoduché veci, ktoré väčšina ľudí proste nedokáže robiť

jednoduché veci

videní: 364

Jednoduché veci, ktoré väčšina ľudí proste nedokáže robiť: Všetci ľudia sú svojím spôsobom výnimoční a jedineční. Niektorí ľudia majú schopnosti, ktoré by vás mohli ohromiť. Patria medzi ne veci, o ktorých ste možno nikdy nepremýšľali alebo ste ani netušili, že sú možné. Niektorí ľudia nedokážu robiť také jednoduché veci, ako je napríklad krútiť ušami alebo zdvihnúť jedno obočie. Ale verte tomu alebo nie, existuje niekoľko vyvolených, ktorí to dokážu.

Našli sme niekoľko prekvapivých telesných funkcií, ktoré väčšina ľudí jednoducho nedokáže. Nezabúdajte, že slovo “väčšina” sme povedali z nejakého dôvodu.

Jednoduché veci, ktoré väčšina ľudí proste nedokáže robiť

Izolácia prstenníka

Väčšina ľudí má tendenciu mierne ohýbať prstenník, keď pohybujú prostredníkom alebo malíčkom (známym aj ako detský prst). Existujú však ľudia, ktorí dokážu prstenník izolovať, čo je pravdepodobne dedičné.

Dotýkanie sa brady alebo nosa jazykom

Jazyk väčšiny ľudí nedosahuje tak ďaleko, ale niektorí ľudia sa špičkou jazyka skutočne môžu dotknúť nosa alebo brady, čo je po anglicky známe ako “Gorlin sign”. Tento pohyb dokáže vykonať len takmer 10 % svetovej populácie.

Pohyb končatín v opačnom smere

Tu je experiment. Zdvihnite pravú nohu zo zeme a pohybujte ňou v smere hodinových ručičiek. Teraz sa pokúste napísať číslo “6”. Nepotrebujete papier ani ceruzky, stačí, ak číslo napíšete prstom na nohe vo vzduchu.

Väčšina ľudí si všimne, že bez toho, aby sa zamysleli, začali pohybovať nohou v opačnom smere, čiastočne preto, že číslo obsahuje kruh proti smeru hodinových ručičiek. Niektorí ľudia sú z tohto pravidla výnimkami, buď kvôli spôsobu, akým je ich mozog zapojený, alebo kvôli tréningu.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov