Foto

Test osobnosti: Najpresnejší test osobnosti iba so 4 otázkami

test osobnosti

videní: 1.1K

INFP – ZDRAVOTNÍK

Lyrik a rojko, vaša vnútorná harmónia a sebaporozumenie sú vždy na prvom mieste. Väčšina vášho myslenia sa odohráva hlboko vo vašom vnútri. Napriek tomu dokážete predvídať udalosti a dobre rozumiete ľuďom.

Radi sa obliekate a snažíte sa vyzerať dobre za každých okolností. Nemožno vás nazvať šetrnými a často strácate zmysel pre čas a realitu.

5 % žien, 4 % mužov

ISFP – SKLADATEĽ

Dokážete nájsť radosť v jednoduchých veciach, ľahko zvládate rutinu a monotónnosť. Radi sa cítite potrební, preto vždy pomáhate druhým ľuďom, ale nikdy nezasahujete do ich komfortnej zóny. Neznášate konflikty a vždy dokážete ľudí pobaviť a rozosmiať.

Ste veľmi prízemný, praktický, starostlivý, nežný, spoľahlivý a verný partner. Beriete tento svet taký, aký je, nikdy sa nesnažíte viesť a manipulovať.

10 % žien, 8 % mužov

INTP – ARCHITEKT

Egoista a filozof, nemáte radi prílišnú expresivitu. Vždy hľadáte pokojné emócie a pohodlie. Pri rozhodovaní ste veľmi opatrní, radšej analyzujete a hľadáte súvislosti medzi minulosťou, prítomnosťou a budúcnosťou.

Ste veľmi citliví na zmeny a nezvládate ich ľahko. Vždy sa snažíte zhromaždiť všetky fakty, myšlienky a nápady, a preto ste veľmi často napätí.

5 % mužov, 2 % žien

INFJ – PORADCA

Dokážete dokonale vycítiť ľudí a ich vzťahy. Dokážete ľahko rozpoznať nálady a skryté talenty, preto od vás ľudia vyhľadávajú rady. Ste však veľmi zraniteľný a neznášate agresiu a nedostatok lásky.

Vašou hnacou silou je intuícia, zameraná nie navonok, ale dovnútra. Tento typ človeka sa nikdy neprestáva učiť a za hlavnú prioritu považuje sebarozvoj. Poznávaním seba samého pomáhate druhým.

2 % žien, 1 % mužov

INTJ – INŠPIRÁTOR

Máte najbohatší vnútorný svet, z ktorého čerpáte svoje neuveriteľné nápady. Usilujete sa o dokonalosť a chcete zlepšiť všetko a všetkých.

Vo vzťahoch s ľuďmi však máte určité problémy, veľmi často sa zámerne dištancujete, aby ste demonštrovali svoju nezávislosť. Dokážete si stanoviť priority a dôverujete svojej intuícii.

3 % mužov, 1 % žien

ISFJ – OCHRANCA

Vo vzťahoch neznášate falošnosť a neúprimnosť. Rozlišujete “cudzích ľudí” a hneď si ich držíte na dištanc. Pre ľudí “vo vašom kruhu” urobíte čokoľvek a nikdy za to nič nežiadate.

Ste všímaví a veľmi opatrní v slovách a skutkoch. Ste láskavý a starostlivý, za svoj hlavný cieľ považujete pomáhať ľuďom a robiť ich šťastnejšími.

19 % žien, 8 % mužov

ISTP – ÚDRŽBÁR

Kutil má spravidla technické myslenie a rád robí veci ručne. S prijímaním rozhodnutí sa neponáhľate a myslíte si, že je lepšie dvakrát merať, ako sa raz mýliť. Vždy však dodržiavate termíny a ste od prírody veľmi dochvíľny. Tento svet vnímate prostredníctvom pocitov a váš názor na veci, ktoré sa dejú okolo vás, je veľmi objektívny a konkrétny. Od prírody ste komunikatívni, ale akonáhle pocítite neúprimnosť, komunikáciu odmietnete.

9 % mužov, 2 % žien

ISTJ – INŠPEKTOR

Premýšľavý, zádumčivý, zodpovedný. Ste dôveryhodný, ale nikdy neberiete veci tak, ako sú, vždy analyzujete prichádzajúce informácie. Nemáte záujem o dlhodobú komunikáciu a uprednostňujete oficiálnu komunikáciu len počas kamarátstva. Ste zameraný na konečný výsledok.

Máte radi prísnosť a poriadok a veľmi často ste pedantní. Nežijete vo svojich snoch, iba “tu a teraz”.

15 % mužov, 7 % žien

Zdroj: brightside / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov