Foto

Test osobnosti: Najpresnejší test osobnosti iba so 4 otázkami

test osobnosti

videní: 1.0K

Test osobnosti: A teraz môžete zistiť svoj typ osobnosti podľa Myers-Briggsovej metódy!

ESTJ – MANAŽÉR

Ste praktickí a dôslední, radi máte všade poriadok, všetko plánujete a organizujete. Najradšej však ľudí presviedčate o svojej pravde a prinútite ich myslieť tak, ako si myslíte vy. Na život sa pozeráte triezvo a predovšetkým dôverujete faktom.

Ste otvorení komunikácii, spoznávaniu nových ľudí a tráveniu času na večierkoch. Nikdy nezabúdate na starostlivosť o svojich blízkych a viete veľmi dobre vyjadriť svoju lásku.

11 % mužov, 6 % žien

ENTJ – VELITEĽ

Život je pre vás boj a extrém. Takto spoznávate seba aj ostatných. Keďže ste riskantní a odvážni, ľahko sa necháte inšpirovať k tomu, aby ste začali niečo nové. Zároveň celkom primerane hodnotíte svoje schopnosti, silné aj slabé stránky.

Veľmi dobre vnímate nové tendencie a ste otvorení novým nápadom. Myslíte pozitívne a zbožňujete šport a všetko, čo s ním súvisí.

3 % mužov, 1 % žien

ESFJ – UČITEĽ

Veľmi dobre vychádzate s ľuďmi a ste oživením každej párty. Ste pozorní, starostliví a vždy pripravení pomôcť, aj keď musíte pre druhých obetovať svoje osobné záujmy.

Napriek tomu ste pri svojich dohodách veľmi nezávislí a spravidla všetko dosiahnete bez akejkoľvek vedľajšej pomoci. Na emocionálnu podporu čakáte len od svojich blízkych.

17 % žien, 8 % mužov

ESTP – MARŠÁL

“Účasť je dôležitejšia ako víťazstvo.” Toto nie je o vás. Snažíte sa dosiahnuť svoje ciele akýmikoľvek prostriedkami, aj keby ste mali použiť fyzickú silu. Držíte sa presného plánu a neznášate závislosť a kompromisy.

Ste rodený bojovník, veľmi aktívny a samostatne organizovaný. Dokážete objektívne zhodnotiť aj tú najvypätejšiu situáciu a rýchlo a presne zareagovať.

6 % mužov, 3 % žien

ENFJ – MENTOR

Ste emotívny a zhovorčivý s bohatou mimikou a gestikuláciou. Ste veľmi empatickí voči emóciám iných ľudí a dokážete rozpoznať aj tú najmenšiu neúprimnosť. V milostných vzťahoch ste veľmi žiarliví a nedôverčiví.

Veľmi často ste pripravení čeliť nadchádzajúcim udalostiam, pretože ich dokážete vopred precítiť.

3 % žien, 2 % mužov

ENTP – VYNÁLEZCA

Generátor nápadov, vždy sa snažíte vytvoriť niečo nové. Ľahko sa prispôsobujete neznámemu prostrediu a ľahko si osvojujete rôzne metódy práce.

Vzhľadom na váš odpor k tradíciám a rutine veľmi často meníte svoje profesijné sféry a koníčky, stávate sa inovátorom a priekopníkom. Dôležité na vás je, že nielenže dokážete vytvárať nové nápady, ale dokážete ich aj sprostredkovať ostatným a uskutočniť ich.

4 % mužov, 2 % žien

ESFP – POLITIK

Dokážete profesionálne určiť možnosti svojho okolia a veľmi často túto schopnosť využívate na manipuláciu s ľuďmi. V komunikácii s ľuďmi sledujete predovšetkým svoje osobné záujmy. Snažíte sa však na všetkých zapôsobiť a vytvoriť si imidž jednoduchého človeka.

Pevne stojíte v prítomnom okamihu a neradi strácate čas. Chcete rýchle výsledky, nemáte radi byrokraciu a administratívu.

10 % žien, 7 % mužov

ENFP – ŠAMPIÓN

Ste energickí a zvedaví, s veľmi výraznými tvorivými schopnosťami. Spájajú sa v vás vlastnosti introvertov aj extrovertov, preto nielenže ľahko vychádzate s ľuďmi, ale aj dobre empatizujete. Veľmi dobre viete poradiť.

Vnímate život s celou rozmanitosťou jeho možností. Máte veľmi bohatú predstavivosť a veľmi vysoké IQ. Ste veľmi harmonický človek, ktorý si dokáže udržať rovnováhu aj vo veľmi rýchlo sa meniacom prostredí.

10 % žien, 6 % mužov

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov