Foto

Turistické destinácie: Ako vyzerajú v skutočnosti v porovnaní s fotografiami?

turistické destinácie

videní: 667

Turistické destinácie: Ako vyzerajú v skutočnosti v porovnaní s fotografiami? Internet môže byť úžasným miestom na hľadanie inšpirácie na cestovanie a plánovanie ďalšej cesty. To, čo vidíme na internete, však nie je vždy to, čo dostaneme v skutočnosti.

Niektorí cestovatelia na sociálnych sieťach, najmä influenceri, sa snažia svoje dobrodružstvá vykresliť v lichotivom svetle. To môže viesť k malému prekvapeniu, keď sa nakoniec vyberieme do ich propagovaných destinácií a zistíme, že nie sú celkom také, ako sme si predstavovali. Vezmime si napríklad “parížsky syndróm”, ktorý opisuje sklamanie, ktoré niektorí japonskí turisti pociťujú pri návšteve francúzskeho hlavného mesta.

Zozbierali sme niekoľko takýchto okamihov, ktoré vám otvoria oči, z celého internetu. Nájdete ich nižšie a dajte nám vedieť, či ste niekedy počas svojich ciest zažili kontrolu reality!

Turistické destinácie: Ako vyzerajú v skutočnosti v porovnaní s fotografiami?

Instagram vs. realita. Ale vážne, aj tak sa mi návšteva Railay veľmi páčila. Navyše som tiež turista, takže kto som, aby som súdil

Boli sme sa pozrieť na slávny zámok Neuschwanstein a toto bol náš výhľad

Aj keď je Fontána di Trevi pravdepodobne najpreplnenejšou turistickou atrakciou na svete, stále je to majstrovské dielo, ktoré pri návšteve Ríma nemôžete vynechať

To určite nešlo podľa plánu

Cestoval som zo Spojeného kráľovstva až do Nemecka, aby som odfotil Diablovo oko. Toto som videl, keď som tam prišiel

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov