TOP 10

Najpodivnejšie fakty, ktoré vám zaručene vyrazia dych

fakty

videní: 705

Najpodivnejšie fakty, ktoré vám zaručene vyrazia dych: Presne tak, vedeli ste, že v Kanade si môžete kúpiť koktail, ktorý obsahuje skutočný ľudský prst!?

Alebo ste niekedy premýšľali, vlajka ktorého národa je najmatematickejšia? Je to Nepál – a ich ústava má dokonca návod, ako si znovu vytvoriť jej geometriu. Verte mi, na niektoré z týchto faktov ešte nie ste pripravení. Pridajte sa ku mne pri tom, ako odpočítavame tie najpodivnejšie fakty, ktoré vám zaručene vyrazia dych!

Najpodivnejšie fakty, ktoré vám zaručene vyrazia dych

Zamestnanec sa pokúsil predať tajomstvá spoločnosti Coca-Cola spoločnosti Pepsi

Vo svete nápojov neexistujú dvaja väčší rivali ako Coca-Cola a Pepsi, ale aj oni majú svoje hranice. Keď výkonná asistentka spoločnosti Coke oslovila spoločnosť Pepsi s ponukou dôverných informácií, žiadala za to jeden a pol milióna dolárov. Možno si myslela, že práve vyrazila zlatú žilu, avšak nanešťastie pre ňu Pepsi okamžite kontaktovala Coca-Colu a obe spoločnosti v spolupráci s FBI ju uväznili na 8 rokov.

Buddha bol v skutočnosti chudý

V západnom svete sa na mnohých vyobrazeniach Budha zobrazuje ako bacuľatý muž s veľkým guľatým bruchom. Táto verzia však v skutočnosti vôbec nie je Budha – ide o čínskeho mnícha menom Budai. Je známejší pod svojou prezývkou “Smejúci sa Buda”. Pôvodný Budha, ktorý založil náboženstvo, vôbec nebol tučný. V skutočnosti, na základe jeho rozsiahleho cestovania, pôstu a meditácie, existuje dobrý dôvod domnievať sa, že bol vychudnutý. Takže tým, že priberiete pár kíl, sa z vás nestane väčší zen!

Spoločnosť, ktorá predáva zrkadlá, aby ste vyzerali štíhlejšie

Počuli ste niekedy, že fotoaparát pridáva desať kíl? No a čo zrkadlo, ktoré zhodí desať kíl? To je inšpirácia pre “Skinny Mirror”, výrobok, ktorý mierne ohýba váš odraz, aby ste vyzerali štíhlejší. Tvorca ho chce použiť ako spôsob, aby sa ženy cítili lepšie v oblečení, ktoré nosia. Odhalila aj obchodné tajomstvo – mnohé obchody s oblečením už používajú tento druh zrkadiel, aby vás presvedčili, aby ste si kúpili ich výrobky. Ich umiestnenie v domácnosti vám však dodá tú správnu dávku sebavedomia predtým, ako vyjdete von.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov