Foto

Psychologické triky, ktoré vám pomôžu čítať myšlienky ľudí

psychologické triky

videní: 1.3K

Psychologické triky, ktoré vám pomôžu čítať myšlienky ľudí: Všetci sme už zažili chvíle, keď sme si želali, aby sme vedeli čítať, čo si ostatní myslia, a predstierali sme, že sme superhrdinovia, ktorí vedia čítať myšlienky. Ale čo keby sme vám povedali, že v skutočnosti môžete čítať ľudí len pozorovaním reči ich tela?

Napriek sile slov sa niekedy dajú nesprávnymi pohybmi tela alebo gestami preložiť inak. Väčšina našej reči tela je však prepojená s naším podvedomím a my sami sa pristihneme pri tom, že robíme veci, ktoré nám vychádzajú tak prirodzene, že si to uvedomíme až potom, čo ich urobíme.

Chceme vám ukázať niekoľko trikov, vďaka ktorým budete pôsobiť ako veštec.

Psychologické triky, ktoré vám pomôžu čítať myšlienky ľudí

Sledujte ich oči

Pohľad doprava a priamo hore znamená lož, pretože aktivuje predstavivosť a spomienky na ľavú činnosť. Ale pohľad doľava a nadol počas rozprávania znamená, že hovoriaci si buď vybavuje fakty, alebo zhromažďuje svoje myšlienky.

Ak príliš prikyvujú hlavou

Niekedy, keď hovoríme o niečom, čo sa druhej osobe nemusí páčiť, môže začať opakovane a nadmerne prikyvovať. Ak niekto pochybuje o svojej schopnosti dodržiavať pokyny, prikyvuje príliš často. Preto by ste mali dávať pozor, a keď sa to začne diať, spomaliť a pokúsiť sa to povedať iným spôsobom.

Predstierajú úsmev

Mnohí z nás sa sťažujú na vrásky, ktoré sa objavujú príliš skoro. Nevedeli sme však, že vrásky vám v skutočnosti môžu prezradiť, či je úsmev pravý alebo nie. Falošné úsmevy totiž nie sú nákazlivé, preto sa vaše oči nebudú usmievať spolu s vašimi perami.

Zatínajú čeľusť

Zatnutá čeľusť je znakom stresu. Ak ich pri tom vidíte, znamená to, že myslia na niečo stresujúce. V každom prípade, či si to všimnú alebo nie, deje sa to podvedome.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov