TOP 10

Šokujúce tajomstvá o spoločnosti Apple, o ktorých ste nevedeli

apple

videní: 719

Zamestnanci Apple Store vám nemôžu priamo povedať nie. Môžu odmietnuť pomoc, ale nemôžu to urobiť tak, že povedia priamo nie. Takže rozhovory môžu chvíľu prebiehať v nepríjemných kruhoch. To znie zábavne aj frustrujúco.

Do konca prvého roka si naozaj nemusíte kupovať službu AppleCare. Čokoľvek, čo by zrušilo platnosť ročnej záruky, by zrušilo aj AppleCare, a AppleCare si môžete kúpiť kedykoľvek počas prvého roka vlastníctva produktu; NEMUSÍ byť zakúpené v čase nákupu. Takže si ušetrite peniaze a kúpte si ju napríklad v 360. deň.

Naozaj by ste sa nemali ponáhľať s kúpou najnovšieho iPhonu hneď po jeho vydaní. V súčasnosti je modelom, na ktorý sa všetci tešia (alebo aj nie), iPhone 15. “Humbuk” po oznámení bol o niečo menej entuziastický, ako spoločnosť Apple očakávala. Odhliadnuc od všetkého toho džezu a celého nezmyslu s rozpoznávaním tváre na odomykanie – by ste si nemali kupovať prvú generáciu, no vlastne nič.

Medzi spoločnosťami Apple a Google v Silicon Valley údajne existuje “dohoda o zákaze zamestnávania”. To bráni spoločnostiam, aby “preberali” ľudí z jednej spoločnosti do druhej, čo znie ako priateľskí firemní susedia, kým si neuvedomíte, že to zároveň udržiava nižšie mzdy pre týchto zamestnancov.

Zamestnanci spoločnosti Apple nazývajú ústredie firmy v kalifornskom Cupertine “materskou loďou”. Bez irónie.

Zdroj: list25 / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov