Foto

Disney postavičky: Ilustrátorka ich prekreslila a dodala im nový nádych

disney postavičky

videní: 608

Princezná Aurora

Táto spiaca kráska sa raz vo sne prebudila do sveta, kde sa oslavujú všetky typy postáv! Aurora, ktorá vymenila svoju drobnú postavu za plnšiu, nám ukazuje, že nemusíte byť štíhla, aby ste očarili kráľovstvá alebo očarili šarmantných princov.

Megara

Táto grécka bohyňa ukazuje svetu, že skutočné hrdinky majú všetky veľkosti! Vymenila svoju štíhlu postavu za plnšiu a realistickejšiu a dokazuje, že nemusíte byť štíhla, aby ste zachránili situáciu a postavili sa bohom.

Princezná Tiana

Táto ambiciózna, usilovná princezná pripravuje niečo nové! Tiana vymenila svoju drobnú postavu za plnšiu a ukazuje nám, že rozmanitosť tela je kľúčovou zložkou každej úspešnej rozprávky. Oblečená v elegantných zelených šatách je dôkazom toho, že krása má všetky tvary a veľkosti – a že skutočný úspech sa začína vierou v seba samého a prijatím svojej jedinečnej krásy.

Elsa

Ľadová kráľovná sa rozohráva svojím novým vzhľadom, ktorý jej dodáva silu! Elsa vymenila svoju štíhlu postavu za oblejšie tvary a učí nás, že skutočná krása nie je definovaná veľkosťou. Oblečená v očarujúcich modrých šatách nám ukazuje, že sebadôvera a sebaprijatie môžu zvíťaziť nad každým zamrznutým srdcom, a pripomína nám, aby sme sa vzdali zastaraných štandardov krásy a prijali čaro rozmanitosti tela.

Mulan

Táto princezná bojovníčka vymenila svoju štíhlu postavu za oblejšie, realistickejšie tvary a dokazuje, že rozmanitosť tela je rovnako silná ako každý meč. Mulanina sila, odhodlanie a novoobjavená zmyselnosť nám ukazujú, že hrdinky majú všetky tvary a veľkosti – a že skutočná odvaha vychádza zvnútra.

Belle a Adam

Zatiaľ čo Belle oslňuje vo svojich ikonických žltých šatách a ukazuje, že inteligencia a krása majú všetky tvary a veľkosti, Adam je teraz plnším princom a učí nás, že šťastie na veky nezávisí od štíhlej kráľovskej postavy. Spoločne búrajú stereotypy a inšpirujú nás k láske a prijatiu, čím dokazujú, že skutočná krása sa skrýva vo vnútri.

Zdroj: brightside / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov